News

Monica biecht op: ‘Ik heb tegen jullie gelogen’

Het is nóóit fijn om erachter te komen dat je favoriete vlogger bewust informatie voor je heeft achtergehouden. Wat zeggen we? Als ze opbiechten dat ze gewoon glashard tegen je liegen. Monica komt nu clean in een nieuwe video waarin ze vertelt waarom én waarover ze heeft gelogen. Hint: waarschijnlijk kan je al raden wat er aan de hand is.

Herinner je je nog dat Monica een video online zette waarin ze ná de boeklancering zei dat ze even tijd voor zichzelf nodig had omdat het zo druk was? Ja, dat was nogal gek, want de hectiek eindigt over het algemeen juist op dat moment. Maar goed, ze wilde even niet vloggen en inmiddels weten we allang waarom!

monica geuze kroongetuige

Monica op tv

Vorige week kwam de aap al uit de mouw, want Monica is binnenkort op televisie te zien! We schreven uitgebreid dat de vlogger een nieuwe klus heeft gescoord en dat we haar in september niet alleen op YouTube zien, maar ook op RTL4. Ze doet namelijk mee aan het programma Kroongetuige waarin Monica samen met andere BN’ers een fictieve moord moet oplossen.

Meer weten? Lees dit artikel dan nog eens terug.

“Ik heb gelogen”

Nu weer even terug naar waar het allemaal omdraait: Monica heeft gelogen en dat heeft ze dit weekend op YouTube laten weten. Nu ze eindelijk mag vertellen dat ze één van de BN’ers in Kroongetuige is wil ze eindelijk kwijt waarom ze na haar boek twee weken vrij nam… Om het programma op te nemen dus! Deze leugen kun je haar wel vergeven, toch?

Bekijk hier haar video:

Watch on YouTube

Beeld: Brunopress

Must reads 👀