Lifestyle

9 festivals die jij nog net kunt meepikken deze zomer

Wat is het toch ook een heerlijke tijd. Je haalt een toffe outfit uit de kast, doet een bloemenkrans in je haar en je bent klaar voor een onvergetelijk festival. De meeste festivals zijn al geweest, maar als je er nog geen genoeg van kan krijgen moet je even dit artikel lezen. Trommel je vriendinnen maar op, want er zijn nog gewoon kaarten beschikbaar voor deze festivals.  

Mysteryland, 26-27 augustus

Dit dancefeest wordt gehouden op het Haarlemmermeer. Zoals de naam van het festival je al doet vermoeden, kom je hier terecht in een spectaculaire en wonderbaarlijke wereld. 

Bestel je kaarten hier.

Magic Festival, 26 augustus

In Lievelde vindt dit Magic Festival plaats. Het wordt op hetzelfde terrein gehouden als de Zwarte Cross. Op dit festival worden hardstyle en techno bij elkaar gebracht. 

Bestel je kaarten hier. 

Wooferland Festival, 26 augustus

Wil je een dag terug in de tijd naar de 90’s? Kom dan zaterdag 26 augustus zeker naar Wooferland in Spaarnwoude!

Bestel hier je kaarten. 

Lief Festival, 2 september

“Don’t ever lose your sense of wonder” Dat is het thema van Lief Festival 2017. Het festival wordt gehouden in Utrecht op het Strijkviertel. 

Bestel hier je kaarten. 

Tuckerville, 2 september

Ilse DeLange is de drijvende kracht achter het festival Tuckerville. Het wordt gehouden op de Het Rutbeek nabij Enschede. 

Bestel hier je kaarten. 

Smeerboel Festival, 9 september

Het smerigste festivals van het jaar: Smeerboel! Zet zaterdag 9 september alvast in je agenda om het outdoor festival seizoen met stijl af te sluiten. Het wordt gehouden in Utrecht. 

Bestel hier je kaarten. 

Holi Fusion Maastricht, 9 september

In alle kleuren van de regenboog breng je dit festival door. Daar word je toch vrolijk van? In Maastricht kun je nog genieten van dit kleurrijk spectakel. 

Bestel hier je kaarten. 

Jungle Festival, 9 september

Op 9 september worden de poorten geopend van een jungle vol verrassingen. Het is een festival vol Techno, House, Disco, Hiphop en RnB-hits. Het wordt gehouden in Eindhoven. Je komt er hits tegen van vroeger en nu.

Bestel je kaarten hier. 

Festyland, 6 en 7 oktober

Festyland wordt gehouden in het Brabantse Volkel. Het heeft een brede line-up, dus voor elk wat wils. Er is een rockstage tot aan een festivalcafé te vinden op het terrein. 

Bestel je kaarten hier. 

Beeld: iStock | Bron: Festivalfans

Must reads 👀