News

Deze Riverdale actrice is zojuist ten huwelijk gevraagd

‘Dit weekend, aan het meer waar ik ben opgegroeid, met al onze familie erbij en heel veel champagne, heb ik mijn beste vriendin gevraagd om met me te trouwen.’ Ahh, hoe romantisch is dit! Dit plaatste de toekomstige man van één van de Riverdale-sterren bij een van zijn foto’s op Instagram vlak na het huwelijksaanzoek. Wie denk jij dat de gelukkige is? Check hier de eerste beelden.

Het aanzoek

Riverdale-actrice Tiera Skovbye, beter bekend als Polly Cooper, is gisteren ten huwelijk gevraagd door haar vriendje en producer Jameson Parker. De 22-jarige actrice plaatste een hele serie foto’s (inclusief de ring!) op Instagram met de tekst: ‘Dit weekend leek wel uit een droom. De liefde van mijn leven verraste mij en vroeg mij ten huwelijk in de slaapkamer waar hij opgroeide. We hebben de rest van het weekend samen met onze families doorgebracht aan het meer. Het was fantastisch, ik ben zo blij.’
 

Jameson deelde zijn foto ook met de buitenwereld en schrijft: ‘Dit weekend, aan het meer waar ik ben opgegroeid, met al onze familie erbij en heel veel champagne, heb ik mijn beste vriendin gevraagd om met me te trouwen. En om wat voor reden dan ook heeft de getalenteerde Tiera ja gezegd. Ik kan niet wachten om met het meisje van mijn dromen te trouwen in het bijzijn van al onze liefste vrienden en familie. Deze zomer is een van de fijnste van mijn leven. Ik hou van je, verloofde!’ Ahh, so cute. Wij kunnen niet wachten op de details van de bruiloft!

Beeld: Getty Images | Bron: DailyMail.co.uk

Must reads 👀