News

Het zal je maar gebeuren: Justin Bieber spot leuk meisje op Instagram en legt contact via haar baas

Justin Bieber is single and ready to mingle. De jacht op een nieuwe vriendin (of fling) is geopend en tegenwoordig regelt hij blijkbaar meisjes via Instagram. Hier is het bewijs: Jessica Gober werkt bij een sportschool en promoot via social media een drankje voor haar werk. Justin is zo obsessed door haar looks dat hij via haar baas (!) contact probeert te zoeken. Kijk maar…

Zodra Justin de blonde Jessica ziet op Instagram is hij meteen geïnteresseerd. Van dat knappe meisje wil hij meer weten! En als je iemand niet kent (ze was niet gementioned in het bericht) moet je een creatieve oplossing zoeken om wél contact te kunnen krijgen. En dat deed ‘ie.

DM van Justin Bieber

Biebs laat er geen gras over groeien: hij heeft de sportschool Fitness on Broughton een DM gestuurd om meer over Jessica te weten te komen. Vervolgens heeft haar baas de info weer naar haar doorgespeeld en de rest is geschiedenis. Of nou ja, geschiedenis… Het lijkt erop dat Jessica hartstikke bezet is, maar aandacht krijgen van Justin is vast goed voor haar ego.

Hier is de tweet met het bewijs:

View post on Twitter

Hier is het bewijs dat Jessica al happy in love is:

View post on Twitter

Sorry Justin! Je mag Girlscene altijd een DM sturen… 😉

Beeld: Getty Images

Must reads 👀