News

Shocking: Deze 16 & Pregnant-ster werkt nu als prostituee

0
...

Op 16-jarige leeftijd erachter komen dat je zwanger bent is natuurlijk niet niks. Heb jij alle seizoenen van 16 & Pregnant gezien? Hoewel het gelukkig met veel teen moms op dit moment goed gaat, zijn andere moeders juist regelmatig negatief in het nieuws. Eén van de tienermoeders liet laatst al weten dat ze kampte met een depressie en is nu wederom in het nieuws omdat ze als prostituee aan het werk is...

Arrestatie

In 2014 beviel de nu 23-jarige Jordan Cashmyer van haar dochtertje Genevieve. Helaas komt de 16 & Pregnant-ster de laatste tijd alleen maar negatief in het nieuws. Eerder liet Jordan zelf al weten dat ze kampte met depressies en zelfs dacht aan zelfmoord. Afgelopen maand kwam zij wederom in het nieuws omdat ze werd gearresteerd wegens 'drugsgerelateerde dingen'. Nu zou je denken dat het leven van de realityster al behoorlijk op zijn kop staat, helaas blijkt dit nog niet alles te zijn. De jonge moeder is namelijk sinds deze week gespot op verschillende escortwebsites. Op de website wordt niet haar echte naam gebruikt maar heet ze Raquelle, maar door haar opvallende tattoo's is het wel overduidelijk dat het Jordan is.

In behandeling

Op foto's, die over het internet gaan, is Jordan in een hotelkamer met erg veelblauwe plekken te zien. Jordans Moeder Kari spreekt haar zorgen uit tegenover Radar Online en vertelt dat ze in behandeling moet: 'Ze weegt nog maar 36 kilo en is zeer dun'. Jordans ex-vriend, Derek, zijn moeder en Jordans ouders, nemen op dit moment het grootste gedeelte van de opvoeding van, de nu 3-jarige, Genevieve op zich.

Beeld: MTV | Bron: Shownieuws.nl

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved
...

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook