Travel

Dit is je kans! Ga voor €89,99 op stedentrip in Europa

Het einde van de zomer(vakantie) komt in zicht, maar wie weet ben jij nog helemaal niet klaar om deze maanden gedag te zeggen. Zou je nog één keer weg willen zonder dat het je klauwen vol met geld kost? Maak je geen zorgen, Girlscene heeft een actie gevonden waarbij je voor zo’n €90 nog even een paar dagen Europa kunt ontdekken.

Ik wil effe op vakantie ouwe! We kunnen het bijna niet geloven, maar je kunt echt voor €89,99 drie dagen op reis in Europa. Hoe, wat en waar? Girlscene vertelt het je.

Kruidvat verrassingsreis

Kruidvat heeft nu een aanbieding waarbij je voor een luttele €89,99 per persoon dus drie dagen ergens in Europa verblijft. Nu vraag je je vast af wat de catch is. De voorwaarden zijn als volgt: je overnacht in een 3-sterren hotel, je retourvlucht is inbegrepen en je kunt tot 31 maart 2018 vertrekken, maar niet in de periode tussen 21 december en 3 januari. De bestemming is een verrassing, maar als je ervan uitgaat dat je nog geen 100 euro kwijt bent, kun je ervan uitgaan dat je niet naar Londen of Parijs gaat, maar naar een goedkopere bestemming.

Check hier de voorwaarden:

kruidvat verrassingsreis
Klinkt best goed, toch? App je vriendinnen, want jullie gaan op reis!

Beeld: iStock