Lifestyle

Als jouw BFF deze 12 vragen kan beantwoorden, is ze een echte vriendin

Dat jouw bestie en jij urenlang kunnen kletsen over jullie crush en áltijd slagen tijdens een shopsessie, is wel duidelijk. Maar goed kent jouw vriendin jou écht? Je kunt het makkelijk testen. Als ze de volgende twaalf vragen over jou kan beantwoorden, weet je dat ze jou door en door kent. Andersom geldt dat natuurlijk ook! Durven jullie de ultieme BFF-test te maken? 

Er is een reden waarom je niet elke vriendin jouw beste vriendin noemt. Met veel meiden kun je het gezellig hebben, maar er zijn er slechts een paar die je echt vertrouwt. Een beste vriendin is iemand bij wie je geen masker hoeft op te zetten. Iemand aan wie je jouw grootste geheimen toevertrouwt. Daarom zou jouw bestie de onderstaande vragen over jou kunnen beantwoorden. 

Mocht jouw BFF niet alle vragen kunnen beantwoorden, geen zorgen. Het ligt niet per se aan haar, het zou ook kunnen dat je meer over jezelf mag vertellen. Bovendien hebben jullie door de vragen goede gespreksstof én worden jullie betere vriendinnen. Hoe dan ook leuk om te doen dus! Enne… daarna ben jij natuurlijk aan de beurt ;-). 

12 vragen

1. Wat is jouw meest gênante moment ooit? 
2. Wie is de eerste die jouw hart brak? 
3. Waar ben jij het meest onzeker over? 
4. Wie is jouw grote voorbeeld? 
5. Wat maakt jou het hardst aan het lachen? 
6. Wat is jouw favoriete snack? 
7. Wat is jouw grootste angst? 
8. Hoe kun je jou het best troosten? 
9. Wat is jouw favoriete nummer aller tijden? 
10. Waar ben jij het meest trots op? 
11. Wie heeft jou het laatst aan het huilen gemaakt? 
12. Waar wil jij over vijf jaar zijn? 

Beeld: iStock

Must reads 👀