News

Onthuld: Dit is de reden waarom outletstores zo goedkoop zijn

0
...

Ben jij een echte koopjesjager? Scoor jij regelmatig de tofste items voor een prikkie en shop jij het liefst in Bataviastad of Designer Outlet Roermond? Voor de meiden die het niet kennen, hier scoor je designerkleding voor een fractie van de originele prijs. Dat klinkt toch te mooi om waar te zijn?! Helaas hebben we slecht nieuws, het blijkt dus echt te mooi om waar te zijn. In dit artikel vertellen we je waarom.

Er is geen fijner gevoel dan een tof item scoren voor een klein prijsje. Veel meiden gaan daarom regelmatig naar designer outlets, want hier scoor je designer items die ook voor ons betaalbaar zijn. Wij dachten altijd dat kleding die in deze outletwinkels hing restanten waren. Denk aan oude collecties die niet meer worden verkocht, omdat er een nieuwe collectie naar de winkels gaat. Een onderzoek van het Duitse programma WDR-Recherchen bracht de echte reden aan het licht. Wat blijkt? Volgens de Duitse omroep wordt er kleding verkocht die niet eens op de merkkleding lijkt! Het verschilt in kwaliteit, kleur en vaak is het model niet eens hetzelfde. Het schijnt dat de kleding zelfs speciaal voor de outletstores gefabriceerd wordt. 

Om dit onderzoek te bevestigen kochten de onderzoekers kleding in een outletwinkel en in een 'gewone' winkel en vergeleken de kledingstukken. Je raadt het al. De stof en details van de items uit de outlet bleken van goedkoper materiaal te zijn gemaakt, daarnaast kromp de kleding sneller door wassen en werd het minder strak geweven. Ai... Bummer!

Beeld: iStock | Bron: AD.nl

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved
...

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook