Beauty

Deze lipsticks zijn dit najaar helemaal de trend

Long time, no review! Gelukkig ben ik – Girlscene’s Renée – weer terug met een héél leuk artikel. HEMA vroeg namelijk of we hun negen nieuwe opvallende lipstick kleuren wilden testen en eh ja, natuurlijk willen we dat. Waarom? Omdat ik hiermee een grote stap uit m’n nudie-pink lipstick comfortzone moet zetten en omdat ik jou wil aanmoedigen om het ook eens te proberen. Benieuwd hoe het eruitziet? Je leest en ziet het hier.

Nu sta je op Girlscene HQ al flink in de spotlight als je een review maakt. Sommige mensen zien niet iedere dag een meisje met een grote Canon camera selfies van zichzelf maken. Helemaal niet met een blauwe of zwarte lippenstift op! Maar dat maakt mij helemaal niet uit, want ik was wel heel benieuwd hoe deze kleuren van de HEMA Moisturising Lipsticks mij zouden staan. PS: ik vond het nog hartstikke leuk om te doen ook. 

hema moisturising lipstick
Dit zijn ze dan! Zijn de kleuren niet extreem funky? Oké, er zitten ‘normale’ kleuren bij zoals oranje, felroze en tomaatrood, maar geel, groen, paars, blauw en zwart is wel behoorlijk uit m’n comfortzone. Ik ben heel benieuwd hoe de lipsticks zijn. Brengt het fijn aan en zijn ze goed gepigmenteerd? Ik vertel het je.

hema moisturising lipstick

hema sunny side up
HEMA Moisturising Lipstick in Sunny Side Up
Wat vind ik ervan? 
Sunny Side Up is een te gekke kleur. Met mijn bleke huid is het misschien niet de beste match, maar ik kan me voorstellen dat iemand met een donkere huid dit prima kan rocken. Wat je ook kunt doen is deze lipstick mengen met een andere kleur of het als een soort gouden topcoat gebruiken, dat is ook leuk. Deze kleur moet je wel opbouwen, want in het begin is de dekking licht. Bonuspunten voor de vrolijke naam!

hema moisturising lipstick

hema make it purple
HEMA Moisturising Lipstick in Make It Purple
Wat vind ik ervan? 
De gele kleur vond ik niet per se heel gewaagd, maar deze paarse tint wel! Normaal gesproken zou ik niet voor zo’n lipstick gaan en des te cooler is het om te zien hoe het mij staat. En eerlijk? Ik kan het best rocken. Helemaal als je fan bent van paars is dit er zeker eentje voor jou.

hema moisturising lipstick

hema find your froggy
HEMA Moisturising Lipstick in Find Your Froggy
Wat vind ik ervan?
 Ahhh, nog zo’n gedurfde lipstick! Dit is een bijzondere: de finish is romig zoals de andere lipsticks, maar ook metallic. Ik zie al helemaal voor me hoe ik deze op een bepaald themafeest zou dragen. Echt een uniek kleurtje.

hema moisturising lipstick

hema red it is
HEMA Moisturising Lipstick in Red It Is
Wat vind ik ervan? 
Deze rood is écht mooi en je zou helemaal niet denken dat dit een budget lipstick is. De tomaatrode kleur heeft precies de juiste glans en dekking… Ik keur ‘m helemaal goed. Brengt ook verrassend makkelijk aan voor een rode lipstick! Het loopt bovendien niet uit buiten mijn liplijn, dus dat is mooi.

hema moisturising lipstick

HEMA Moisturising Lipstick in Put On Your Jeans
HEMA Moisturising Lipstick in Put On Your Jeans
Wat vind ik ervan? 
Put On Your Jeans en Dive Into The Sea (hieronder) lijken veel op elkaar, maar laten we eerst met deze beginnen. Cool kleurtje wel, en je merkt dat HEMA goed haar best heeft gedaan om leuke namen te verzinnen. Daar hou ik van. Inmiddels krijg ik ook al leuke reacties van collega’s dat ik deze lipsticks aan het testen ben, dus ik krijg er vanzelf nog meer zelfvertrouwen van.

hema moisturising lipstick

HEMA Moisturising Lipstick in Dive Into The Sea
HEMA Moisturising Lipstick in Dive Into The Sea
Wat vind ik ervan?
Deze kleur is glanzender dan Put On Your Jeans. Hoewel je verschil ziet tussen de twee tinten lijken ze wel een beetje op elkaar. Ook deze lipstick brengt fijn aan omdat het een moisturising formule is. Dat is naar mijn mening veel beter dan droge, matte lipsticks. Velletjes op je lippen vallen nu namelijk helemaal niet op en de kleur zelf spat natuurlijk van je lippen af. Cool!

hema moisturising lipstick

hema pink is your temptation
HEMA Moisturising Lipstick in Pink Is Your Temptation
Wat vind ik ervan?
 Dit is normaal gesproken mijn lievelings! Het is natuurlijk geen geheim dat ik van roze lipsticks houd, maar deze kleur maakt mijn lippen helemaal juicy. Mooie kleur en verrassend genoeg niet zo dekkend als de andere tinten, alhoewel ik dat bij deze roze kleur juist kan waarderen. Een zomer musthave.

hema moisturising lipstick

hema orange is the new you
HEMA Moisturising Lipstick in Orange Is The New You
Wat vind ik ervan? 
Van Orange Is The New You word ik blij. Van de naam én de kleur. Oranje is niet de beste kleur voor mijn koele ondertoon en toch kan ik deze lipstick waarderen. Heel mooi! Als roze niet voor jou is, dan past dit meer in jouw straatje.

hema moisturising lipstick

hema rock your world
HEMA Moisturising Lipstick in Rock Your World
Wat vind ik ervan? 
Wauw, dit is misschien wel de meest intense kleur die ik ooit heb gedragen! Hiermee val je écht op. Er is een tijd en plek voor iedere lipstick en met de juiste outfit staat deze zwarte kleur heel edgy. Stiekem had ik niet gedacht dat ik deze kleur gaaf zou vinden staan bij mij. Voor een lichte dekking breng je één laagje lipstick aan, voor een vollere dekking kun je nog voor een tweede laag gaan zoals ik heb gedaan.

hema moisturising lipstick
Sunny Side Up – Make It Purple – Find Your Froggy
Red It Is – Put On Your Jeans – Dive Into The Sea
Pink Is Your Temptation – Orange Is The New You – Rock Your World

Deze HEMA Moisturising Lipsticks kosten €3 per stuk en dat vind ik een schappelijke prijs. Ze zijn in de winkel en online te koop.

Conclusie over de HEMA Moisturising Lipsticks:
☆ De prijs-kwaliteitverhouding is heel goed
☆ De lipsticks zijn goed gepigmenteerd en bouw je makkelijk op tot een intensere kleur
☆ De formule is romig waardoor je lippen er nog mooier uitzien
☆ De kleuren zijn gewaagd en dat is voor de verandering juist tof
☆ Lipsticks lopen niet uit

Wat vind ik ervan?
Ik heb geleerd dat het eigenlijk helemaal niet zo moeilijk is om een ‘gekke’ kleur te combineren. Zelf koos ik voor een champagnekleurige oogschaduw, wat oogpotlood en rustige gezichtsmake-up zodat de lipstick het belangrijkste onderdeel van mij look werd. En geloof me, als ik dit durf te dragen, dan kan jij het ook! Ik voelde me helemaal niet raar met deze tinten op mijn mond en ik kreeg geen negatieve reacties van de mensen om mij heen. Daarnaast lijkt het me ook tof om verschillende kleuren met elkaar te mengen om een andere look te creëren. Of wat dacht je van deze kleuren dragen tijdens Pride? Anyway, lang verhaal kort. De lipsticks zijn gewaagd, heel fijn in gebruik (helemaal voor €3) en zeker een aanrader als jij ook eens uit je comfortzone wil stappen. Ik ben er in ieder geval over te spreken.

*Dit artikel is geschreven in samenwerking met HEMA

Must reads 👀