News

Dit betekent het kleine gaatje op de achterkant van je iPhone

Grote kans dat je dacht dat het kleine gaatje naast je camera op je iPhone gewoon onderdeel was van je camera. Maar dat is helemaal niet waar volgens Apple. Op de Girlscene redactie vragen we ons al tijden af waarom dit kleine gaatje er zit en werden we helemaal gek. To nu, Girlscene heeft namelijk het antwoord gevonden! Benieuwd waarvoor dit mysterieuze gaatje wordt gebruikt? Lees dan snel verder.

Een ritje in de trein, een slapeloze avond in bed of een saai hoorcollege is hét perfecte moment om even je telefoon te bestuderen. Waarschijnlijk kijkt je er niet dagelijks zo uitgebreid naar, maar toen wij op onderzoek gingen kwamen we iets heel raars tegen. Naast de camera op de achterkant van de iPhone zit namelijk een klein zwart gaatje. Maar waar is dit gaatje eigenlijk voor? Je hebt je camera, je zaklampfunctie, maar wat is dat gaatje dan…?

Suprise: dit gaatje is geen gaatje! En er is een hele logische reden voor zijn bestaan.

Dit gaatje is namelijk een microfoon. Deze microfoon werkt samen met je camera en vangt het geluid op. Wanneer je dus een leuk Snapchat filmpje aan het maken bent neemt dit kleine gaatje op de achterkant van je telefoon het geluid op. Handig!

Lees ook: 

Bron: Zmonline | Beeld: Pixabay

Must reads 👀