Celebs

Déze Pretty Little Liar is volgend seizoen te zien in Riverdale

3
...

Dat Riverdale met een tweede seizoen komt is natuurlijk al GE-WEL-DIG, maar dit nieuws maakt je nog véél blijer. Want het schijnt namelijk dat één van je Pretty Little Liars favorieten in Riverdale gaat spelen. YAS! Zo wordt het verwerken van de season finale van PLL toch wat makkelijker. Nauwlettende fans van PLL en Riverdale spotten op social media namelijk genoeg aanwijzingen dat één van de knappe Liars binnenkort weer te zien is.

Madelame Petsch, die Cheryl Blossom speelt in de serie Riverdale, postte een foto van haar en castleden Lili Reinhard, Camilla Mendes en Ashleight Murray op Instagram. Oplettende fans zagen dat Lucy Hale een reactie plaatste met de tekst: "I want to super impose myself into this." Waarop Madelame weer reageerde met: "@lucyhale we shall recreate when ur here." Betekent dit dat Lucy bij de cast van Riverdale komt? *Fingers crossed*

Verdacht was wel dat Lucy Hale daarvoor al twitterde dat ze erg druk was, maar toch de tijd nam om een quiz te doen over welk Riverdale karakter zij zou zijn. Natuurlijk waren haar fans erg benieuwd naar welk karakter het beste bij Lucy zou passen. Veronica Lodge kwam uit haar test, wat ze weer tweette met daaronder: "I'll take it".

Zijn dit hints of is het gewoon een droom van Lucy om in Riverdale te spelen? We gaan het zien. Het tweede seizoen van Riverdale staat in oktober op Netflix.

Lucy Hale

Lees ook:

Beeld: gettyimages | Bron: marieclaire.com.au + teenvogue.com + girlfriend.com.au 

 

 

 

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved
...

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

3 reacties

  • 4 maanden geleden DARYLDIXON

    Er staat Ashleight i.p.v. Ashleigh in het artikel.

  • 4 maanden geleden Nadine

    Dit is niet waar. Lucy filmt voor haar nieuwe show; 'Life Sentence,' ook in Vancouver. Dat ze in dezelfde stad filmen als Riverdale, betekent niet dat het voor dezelfde show is! Het is over het algemeen bekend dat verschillende castleden van de shows die in Vancouver filmen, regelmatig met elkaar optrekken.

  • 4 maanden geleden Shiny

    Misschien moeten jullie de titel aanpassen aangezien het alleen maar om speculeren gaat...?

  1. 1