Lifestyle

Hoe kom je erachter wat je echt leuk vindt? YouTuber Nanne geeft je VANDAAG les

0
...

De één maakt de mooiste make-uplooks, de ander stelt binnen no time fashionable outfits bij elkaar. Waar beleef jij plezier aan? Doen wat je écht leuk vindt, het is makkelijker gezegd dan gedaan. Vooral als het jouw ambitie is om YouTuber of vlogger te worden, is het belangrijk om erachter te komen wat je leuk vindt en wat jouw stijl is. Tips? Laat dat maar aan YouTuber Nanne over! Hij geeft vandaag les op de Vlog Academy. Om déze tijd moet je klaar zitten. 

Je hebt vast al gehoord dat HEMA deze zomer een heuse Vlog Academy heeft georganiseerd. De grootste YouTubers van dit moment leren jou alle kneepjes van het vak. Vandaag is Nanne aan de beurt. Hij heeft al een hele YouTube-carrière achter de rug. Zo was hij ooit onderdeel van Ponkers. Nu is Nanne als host te zien in Concentrate en maakt hij elke zondag zijn eigen ochtendshow Ochtendmix waar je alles hoort over lifestyle, food, trends en gadgets Een veelzijdige YouTuber, die Nanne. Hij weet wat hij wil. In zijn les helpt hij jou om erachter te komen wat jij precies wil. En je gaat samen een live Ochtendmix voorbereiden!

HEMA Rotterdam

Nanne's les vindt vandaag van 12 uur tot 13 uur plaats in HEMA Rotterdam. De les zit vol, maar als je in de buurt bent, kom gerust even langs! Of kijk gewoon mee via de livestream! Zo ben je toch bij de les en krijg je je huiswerkopdracht gewoon mee. Het belooft weer een inspirerende en vooral leerzame les les te worden, dus be there als je nog steeds kans wil maken op de hoofdprijs. 

Hoofdprijs

Om nog even je geheugen op te frissen... De hoofdprijs is fantastisch! Na acht lessen en weekchallenges maakt de laatste docent het eindexamen bekend. Iedere leerling die minimaal aan twee challenges heeft deelgenomen kan meedoen aan het eindexamen en maakt kans op een geweldige hoofdprijs: een contract bij een agentschap dat YouTubers begeleidt. 

Ready for school?

Voordat je klaar bent om naar school te gaan, heb je de juiste accessoires nodig. Van agenda’s tot geodriehoeken en van basic schriften tot rekbaar kaftpapier met leuke designs, bij HEMA ben je aan het juiste adres!

Lees ook: 

*Dit is een advertorial 

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved
...

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook