Lifestyle

Zit je er al klaar voor? Gerenzo vertelt je morgen hoe je een goede YouTuber wordt

Het nieuws is je vast niet ontgaan: HEMA heeft de handen ineen geslagen met de leukste Nederlandse YouTubers van het moment om een heuse Vlog Academy op te richten. Deze zomer ga je dus gewoon naar school, maar we kunnen je vertellen dat het niet als school voelt. Morgen geeft niemand minder dan YouTuber Gerenzo les op de Academy. Hij leert je alle kneepjes van het vak. Lees snel verder!

Vlogles van Gerenzo

Op het lesrooster staat dus dat Gerenzo op 22 juli de docent van de dag is. Een YouTube-kanaal is niet compleet zonder pakkende thumbnails, foto’s, goede titels en omschrijvingen voor je video. En misschien wil je zelfs een eigen logo. Allemaal onderwerpen waar je over na moet denken als je een YouTube kanaal hebt. Samen met Gerenzo werk je in deze les aan het ontwerp van je eigen YouTube kanaal. De les begint morgen om 12:00 uur sharp, dus zorg dat je klaarzit. Hier lees je alle details over de les.

gerenzo

Livestream

Dat de les vol zit is helemaal geen probleem, kom gezellig langs als je in de buurt van Zwolle (Diezerstraat) bent. Of kijk gewoon mee via de livestream! Zo ben je toch bij de les en krijg je je huiswerkopdracht gewoon mee. Het belooft weer een inspirerende en vooral leerzame les les te worden, dus be there als je nog steeds kans wil maken op de hoofdprijs.

Hoofdprijs

Om nog even je geheugen op te frissen… De hoofdprijs is fantastisch! Na acht lessen en weekchallenges maakt de laatste docent het eindexamen bekend. Iedere leerling die minimaal aan twee challenges heeft deelgenomen kan meedoen aan het eindexamen en maakt kans op een geweldige hoofdprijs: een contract bij een agentschap dat YouTubers begeleidt. 

Ready for school?

Voordat je klaar bent om naar school te gaan, heb je de juiste accessoires nodig. Van agenda’s tot geodriehoeken en van basic schriften tot rekbaar kaftpapier met leuke designs, bij HEMA ben je aan het juiste adres!

hema agenda
HEMA agenda + Fabienne Chapot agenda


HEMA stickers


HEMA USB

hema patches
HEMA patches

hema muis
HEMA muis

Je kunt de HEMA schoolspullen scoren in de winkels of online

Lees ook:

*Dit is een advertorial

Must reads 👀