Lifestyle

Houd vandaag vrij! Boncolor geeft vlogles en leert je alle kneepjes van het vak

1
...

Het nieuws is je vast niet ontgaan: HEMA heeft de handen ineen geslagen met de leukste Nederlandse YouTubers van het moment om een heuse Vlog Academy op te richten. Deze zomer ga je dus gewoon naar school, maar we kunnen je vertellen dat het niet als school voelt. Vandaag geeft niemand minder dan vlogger Boncolor les op de Academy. Zij leert je alle kneepjes van het vak. Lees snel verder!

Vlogles van Boncolor

Op het lesrooster staat dus dat Boncolor op 16 juli de docent van de dag is. In deze interactieve les gaat Bonnie je leren hoe je een vlog maakt met een telefoon of camera. Ook vertelt Bonnie over online veiligheid. Wat je wel moet doen, maar vooral ook wat je niet moet doen. De les begint om 13:00 uur sharp, dus zorg dat je klaarzit. Hier lees je alle details over de les.

boncolor

Livestream

Dat de les volzit is helemaal geen probleem, kom gezellig langs als je in de buurt bent. Of kijk gewoon mee via de livestream! Zo ben je toch bij de les en krijg je je huiswerkopdracht gewoon mee. Het belooft weer een inspirerende en vooral leerzame les les te worden, dus be there als je nog steeds kans wil maken op de hoofdprijs.

Hoofdprijs

Om nog even je geheugen op te frissen... De hoofdprijs is fantastisch! Na acht lessen en weekchallenges maakt de laatste docent het eindexamen bekend. Iedere leerling die minimaal aan twee challenges heeft deelgenomen kan meedoen aan het eindexamen en maakt kans op een geweldige hoofdprijs: een contract bij een agentschap dat YouTubers begeleidt. 

Ready for school?

Voordat je klaar bent om naar school te gaan, heb je de juiste accessoires nodig. Van agenda’s tot geodriehoeken en van basic schriften tot rekbaar kaftpapier met leuke designs, bij HEMA ben je aan het juiste adres!

hema stickers
HEMA stickers

hema etui
HEMA etui

HEMA mapjes
HEMA mapjes

hema potloden
HEMA potloden

hema kaftpapier
HEMA kaftpapier

Je kunt de HEMA schoolspullen scoren in de winkels of online

Lees ook:

*Dit is een advertorial

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved
...

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

1 reactie

  • 4 maanden geleden fleurdk

    Leuk om te lezen graag een artikel over Perle Bleue creme

  1. 1