News

De tijd van tandenpoetsen is voorbij! Dankzij deze gadget hoef je het nooit meer te doen

Het kost je slechts een paar minuten per keer en geef toe: toch sla je het weleens over. Tandenpoetsen. Eigenlijk hartstikke slecht, want gedurende de dag verzamelt niet alleen tandplak in je mond, maar ook andere bacteriën. Gelukkig is er nu een oplossing voor gadgetliefhebbers en luie mensen, want met het volgende speeltje hoef je nóóit meer een tandenborstel aan te raken.

Minutenlang poetsen, flossen en spoelen is binnenkort misschien wel verleden tijd. Op Kickstarter staat namelijk een nieuwe gadget die de markt weleens zou kunnen veroveren. De Amabrush is een ‘revolutionaire nieuwe tandenborstel dat je tanden automatisch poetst in 10 seconden’. TIEN SECONDEN? Blijkbaar kan het!

tandenborstel

Amabrush

De kans is groot dat de Amabrush daadwerkelijk in de schappen terechtkomt, want het doel van €50.000 is allang bereikt. Mensen zijn zo enthousiast over het idee dat er al ruim €800.000 is opgehaald! En toegegeven, het is een interessant apparaat. Vooral als je je verslapen hebt en niet zonder je tanden te poetsen de deur uit wil gaan. Of puur omdat je geen zin hebt om je tanden te poetsen. Amabrush belooft namelijk dat je 100 dagen op je leven bespaart als je met deze borstel je tanden poetst. Wauw.

Lees ook:

Beeld: iStock