News

De hoogste zweefmolen ter wereld vind je binnenkort gewoon in Nederland

0
...

Ben jij de daredevil van je vriendengroep die altijd in is om een ritje te maken in de engste attracties? Of sta jij liever letterlijk met beide benen op de grond? In het eerste geval is de kermis in Uden dan de place to be en in het laatste geval wil je de  kermis mijden, want daar vind je straks de hoogste zweefmolen ter wereld. En ja, je kunt erin!

De naam van de attractie is De Flyer en oorspronkelijk komt het gevaarte uit Oostenrijk. Dit weekend hoef je niet naar Oostenrijk af te reizen, want dan staat 'ie gewoon op de kermis in Uden! Als je een keer geen zin hebt in de botsauto's of het spookhuis ben je hier aan het goede adres.

Hoogste zweefmolen ter wereld

Met een lengte van 80 meter is De Flyer niet voor niets de hoogste zweefmolen ter wereld. Als je hoogtevrees hebt kun je dus beter NIET instappen. Maar één ding is zeker: Uden heeft in ieder geval wel een primeur, want het is voor het eerst dat de zweefmolen gebruikt wordt! Mocht je een ritje willen maken, dan moet je tussen 14 en 23 juli de kermis bezoeken.

Lees ook:

Bron: AD.nl

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved
...

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook