News

SOS! Justin Bieber is op zoek naar een vriendin en jij kunt je opgeven

Een mooie (en eh… wereldwijd bekende) man als Justin Bieber heb je nooit voor jezelf én toch is de Biebs nog vrijgezel. Je zou denken dat vrouwen bij bosjes voor hem neervallen, maar de zanger is nog altijd op zoek naar zijn prinses op het witte paard. En wie weet ben jij dat wel! Justin is namelijk op zoek naar The One en daarvoor haalt hij alles uit de kast.

Echt romantisch is het niet, maar als jij graag Mrs. Bieber wil worden is dit misschien wel dé uitgelezen kans. OMG, Justin op één knie… Zie je het al voor je? Anyways, we dwalen af. Terug naar het belangrijkste van dit verhaal: rumour has it dat Justin niet alleen op zoek is naar een vriendin, maar ook meiden wil laten auditeren. Je leest het goed, op auditie om Justin’s vriendin te worden dus. Waaaaaaat?

justin bieber vriendin

Zo word je Justin Bieber’s vriendin

Menig meisje droomt ervan om de nieuwe Selena Gomez te worden. Met Justin eten, naar festivals gaan en naast hem wakker worden… Voor een meisje wordt dat werkelijkheid, want als de roddels echt kloppen ga je gewoon op auditie voor zijn zoektocht naar de ware.

Justin’s eisen

Zoals je waarschijnlijk wel weet is Justin veeleisend, dus ook als het om zijn vriendin gaat. Bij punt één gaat het voor velen al fout: de Biebs is namelijk gek op Australische meiden. Verder moet ze volgens NW Magazine hetzelfde geloof hebben en kinderen willen. Tijdens zijn zoektocht krijgt hij hulp van een goede vriend én pastoor die hem helpt het perfecte (Aussie) meisje te vinden.

Het klinkt too good to be true, maar wie niet waagt…

Lees ook:

Beeld: Getty Images

Must reads 👀