Celebs

10 mannen die nu véél knapper zijn dan tien jaar geleden

Veel mannen zijn als goede wijn. Hoe ouder en rijper, hoe lekkerder ze worden. Neem bijvoorbeeld Ryan Gosling, want hij is het perfecte voorbeeld! Of Zac Efron. Om onze uitspraak kracht bij te zetten hebben we tien hotties onder elkaar gezet die tegenwoordig nog véél knapper zijn dan tien jaar geleden. Ben je er klaar voor om het warm te krijgen?

1. Ryan Gosling

ryan gosling 2007Herinner je je 2007 Ryan Gosling nog? Toen had de Canadese acteur al de nodige films en series op zijn cv staan, maar sindsdien is hij qua populariteit helemaal door het dak gegaan.

ryan gosling 2017
Ryan is tegenwoordig niet alleen nóg knapper en succesvoller, maar ook een liefhebbende vader. Samen met zijn vriendin/vrouw (zijn ze nu getrouwd of niet?!) heeft hij namelijk twee kinderen.

2. Zac Efron

We’re all in this together / Once we know that we are / We’re all stars… Zing jij de nummers van High School Musical tegenwoordig nog met volle borst mee? Dan ben je Zac’s look vast nog niet vergeten!

zac efron 2017Anno 2017 is Zac Efron écht een volwassen man met de nodige rollen op zak. Zo promoot hij hier de wereldpremière van Baywatch waarvoor hij zich flink moest uitsloven in de sportschool. Damn, boy…

3. Liam Hemsworth

liam hemsworth 2010
Jaren geleden stond Liam aan het begin van zijn carrière. Hij had alleen ervaring met het spelen van verschillende rollen in televisieseries. Pas jaren later werd hij wereldwijd bekend door de film The Hunger Games.

liam hemsworth 2017
Dit is zoals we Liam nu kennen! De vriend van Miley Cyrus is goed opgedroogd – je merkt, we zijn totaal niet objectief hier – en het baardje staat ‘m goed. Momenteel is hij druk bezig met de opnames van de film Isn’t It Romantic.

4. Ed Westwick

ed westwick 2007
Ed Westwick ken je natuurlijke als bad boy Chuck uit Gossip Girl, waar hij tien jaar geleden een kapsel rockte waar Justin Bieber wild van zou worden. Tegenwoordig ziet ‘ie er heel anders uit…

ed westwick 2017
Jep, hij moet wel één van de grootste transformaties hebben doorgemaakt! Niet alleen z’n haar is on point, ook zijn outfits en algehele uitstraling laten vrouwenharten sneller kloppen.

5. Chace Crawford

chace crawford 2007
Toegegeven, Chace Crawford was als Nate in Gossip Girl natuurlijk al een mooie jongen om naar te kijken. Maar nu, tien jaar later en veel wijzer, ziet hij er nóg beter uit.

chace crawford 2017Hoewel het ieder jaar een stuk rustiger werd rondom Chace hoeft hij zich om zijn looks in ieder geval geen zorgen te maken. We snappen maar al te goed wat zijn vriendin Rebecca Rittenhouse in hem ziet…

6. Joe Jonas

joe jonas 2007
Zingen, acteren… Is er iets wat Joe Jonas niet kan? Nou ja, een stylist die hem de nodige kneepjes leerde over mode was niet helemaal een overbodige luxe. Maar ook dat is goedgekomen.

joe jonas 2017
Want ondanks zijn funky stijl ziet Joe er tegenwoordig goed uit! Met een kort kapsel en het feit dat hij zijn scheerapparaat een paar dagen met rust laat is hij een ware hottie.

7. Ryan Reynolds

ryan reynolds 2007
Tien jaar geleden was Ryan al een grote acteur met veel rollen op zijn filmcv. Als dertiger was ‘ie al ontzettend leuk om naar te kijken en dat is de afgelopen jaren met Blake Lively aan zijn zijde niet veranderd.

ryan reynolds 2017
Nope, Ryan is zowaar alleen maar aantrekkelijker geworden. De grijze haren staan hem goed! Geen wonder dat Blake nog altijd gek op hem is. Hun kindjes hebben in ieder geval goede genen meegekregen.

8. Channing Tatum

channing tatum 2007
In het Step Up-tijdperk was Channing Tatum een knappe acteur, maar heus niet de best geklede. Hij had nog een beetje die boyband meets bad boy vibe, maar daar zie je anno 2017 helemaal niets meer van.

channing tatum 2017
Channing is namelijk volwassener, serieuzer én aantrekkelijker. De dansfilms liggen inmiddels al ver achter hem. Tegenwoordig gaat hij liever op de romantische óf stoere toer als het om filmrollen gaat.

9. Ian Somerhalder

ian somerhalder 2007
Ian Somerhalder heeft natuurlijk altijd van die felblauwe ogen gehad waar je spontaan knikkende knieën van krijgt. In 2007 vielen de vrouwen waarschijnlijk al als bosjes voor ‘m neer, maar dat is nu waarschijnlijk nog meer…

ian somerhalder 2017
Ian mag dan wel twee jaar geleden met medespeelster Nikki Reed getrouwd zijn en officieel van de markt zijn, we durven te wedden dat hij met deze looks nog altijd felbegeerd is. Al is het in onze dromen!

10. Orlando Bloom

orlando bloom 2007
Orlando Bloom is altijd al een hunk geweest. Ja, zijn uitstraling was misschien een tikkeltje fout, maar dat paste super goed bij ‘m. Will Turner kan niet veel fout doen. (Want ja, dit is een foto van zijn Pirates periode.)

orlando bloom 2017
Ondanks de break-up met Katy Perry en 40 levensjaren op de teller ziet Orlando er nog hartstikke goed uit. Zouden de grijze haren zorgvuldig geverfd worden? 

Lees ook:

Beeld: Getty Images