Winnen

Win: 5x Stay Caribbean haaraccessoires pakket van Zenner

3
...

[AFGELOPEN]Ik ga op vakantie en ik neem mee... de perfecte haaraccessoires! Met de zoute zee, een fris briesje en het zweet (yes, we said it) is het lastiger om jouw lokken in bedwang te houden. Een geföhnd kapsel overleeft het niet op het strand, maar met de juiste accessoires kun je juist een messy beach look creëren. Van kleurrijke elastiekjes tot een boho haarsieraad: Zenners Stay Caribbean zomercollectie is to die for. Enne... jij maakt kans op een pakket met deze haaraccessoires.

Terwijl je rond de kerst voor een perfect gestyled kapsel gaat, mag het in de zomer allemaal wat rommeliger. De zee en het frisse briesje zorgen voor messy hair don't care. Met kleurrijke accessoires maak je jouw zomerse look helemaal af. We hebben geluk, want Zenner komt met de Stay Caribbean collectie met accessoires die jou deze zomer laten stralen. 

Girlscene's Danique reisde af naar Ibiza, beter bekend als het meest stijlvolle eiland ter wereld. Ze combineert haar outfit met het haarsieraad van Zenner. Het haarsierraad heeft leuke bedels en is verkrijgbaar in goud of zilver. Dankzij de ringen met een haakopening bevestig je de accessoire gemakkelijk in je vlecht of een halve up-do. Et voila: de perfecte Instagramfoto! 

Zenner borstel ibizaZenner borstel ibizaZenner haar ibizaZenner borstel ibizaZenner haar ibiza

Zenner haar ibizaZenner haar ibiza

Zie jij jezelf al paraderen over het strand met een snapclip met kralen of een in een hangmat liggen met een haarsieraad met bedels? Doe dan mee met onze winactie, want jij maakt kans op een Stay Caribbean pakket! Dit kun je winnen: 
☆ Snapclip met kralen
☆ Sierklem
☆ Haarsieraad
☆ Elastiekjes
☆ Haarband met kralen

Wil jij het Stay Caribbean pakket winnen?

♥ Beantwoord de vraag + Laat daar ook je adresgegevens achter!
♥ Abonneer op Girlscene's YouTube kanaal
♥ Volg Girlscene op Facebook + Instagram
♥  Volg Zenner op Facebook

Wat is jouw ultieme zomerse outfit? (naam + adresgegevens)

Deze winactie is niet meer actief, kijk voor meer leuke winacties op www.girlscene.nl/c/46/winnen
Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved
...

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

3 reacties

  1. 1