Lifestyle

Zo overleef jij de vakantie zonder je vriendje

0
...

Vakantie is helemaal geweldig; lekker genieten met vrienden en familie. Maar wat nou als jij drie weken weggaat en je geliefde boyfriend op vakantie gaat als jij terugkomt, waardoor jullie elkaar volledig mislopen!? De paniek slaat toe en je bent rampscenarios in je hoofd aan het bedenken. Hoe moet dit nu? Ga je zeggen dat je niet meewil op vakantie? Of neem je stiekem je vriendje mee? Helaas ga je toch echt weg. Hier zijn tips om de vakantie toch te overleven. 

♥ Tip 1: Zonder je niet af
Als jij de hele vakantie lang boos op je telefoon zit of een boek leest, dan kan je niet genieten van je vakantie. Dat is zonde en niet leuk voor je familie! Geniet van de natuur en warmte om je heen, je bent gezegend dat je überhaupt op vakantie kan. 

♥ Tip 2: Zit niet te veel op je telefoon
De mensen om jou heen vinden het niet leuk als jij de hele tijd op je telefoon zit en het is ook niet leuk voor jezelf als je je hele vakantie in je eigen virtuele wereld leeft terwijl je, hallo, op vakantie bent! 

Vriendje vakantie  tips

♥ Tip 3: Zorg voor afleiding
Ga met je zussen en broers naar het zwembad, met je moeder naar een stadje en maak nieuwe vrienden. Doe veel leuke dingen, waardoor je later mooie herinneringen zult hebben aan deze vakantie én je het zelf ook naar je zin hebt ondanks dat je vriendje heel ver weg is. 

♥ Tip 4: Maak vaste belafspraken
Spreek een vast tijdstip af waarop jij en je vriend even bellen. Bijvoorbeeld net na het eten, dan kan je misschien ook even Facetimen om elkaar te zien en te vertellen over jullie dag. Zo hoef je je niet zorgen te maken als hij even twee minuten niet reageert op Whatsapp en kan je zelf ook genieten van je vakantie. 

♥ Tip 5: Maak goede afspraken van tevoren
Wat mag wel en wat mag niet? Gaat hij met zijn vrienden op vakantie en zal hij veel uitgaan? Probeer niet jaloers te worden en maak van tevoren goede afspraken hierover. Vinden jullie het goed om wel te zoenen met anderen tijdens de vakantie? Of mag flirten? Of helemaal niks? Spreek goed een grens af. 

♥ Tip 6: Maak elkaar niet jaloers
Stuur geen foto's aan elkaar van andere jongens of meiden. Tuurlijk kan je vertellen dat je bent uitgeweest of dat je vrienden hebt gemaakt. Maar als je elkaar zo lang niet ziet is het niet slim om alleen maar foto's naar hem te sturen van jongens met wie je bent, andersom ook. 

♥ Tip 7: Flirt niet met andere jongens
Denk goed aan wat jullie hebben afgesproken en doe niks waarvan jij het ook niet leuk zou vinden als je vriendje het doet. Word jij jaloers als je vriendje met andere meiden flirt? Doe dit dan zelf ook niet met jongens. 

♥ Tip 8: Stuur elkaar leuke foto's
Stuur elkaar leuke foto's (dus niet zoals in tip 6 een foto van een andere jongen) zoals van je familie, het uitzicht, de strandjes en je eten. Zo zijn jullie toch een beetje samen. 

♥ Tip 9: Sla de nummers van de medereizigers op
Gaat je vriendje met vrienden op vakantie? Of met zijn familie? Sla dan voor de zekerheid de nummers van zijn vrienden of broertje op, zodat je hem altijd kan bereiken als zijn telefoon misschien is gestolen of stuk is. 

Lees ook: 

Bron: love.allwomenstalk.com, flyduos.com, glamour.com | Beeld: iStock 

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved
...

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook