Fashion

Opgelet! Primark komt met lookalikes van déze populaire schoen

Primark, we love you. Ondanks de lange wachtrijen (je krijgt het iedere keer weer voor elkaar om op een druk moment te gaan) is Primark door de eindeloze hoeveelheid kleding, schoenen en accessoires nog steeds jouw modehemel. Helemaal nu we je gaan vertellen dat er lookalikes verkrijgbaar zijn van een héél populaire designerschoen.

Modemeisjes, haal je hart maar op! Je hoeft niet langer honderden euro’s neer te leggen voor designerschoenen, want geloof ons als we zeggen dat je bij Primark nu voor €19 de exacte lookalike vindt van de Valentino Rockstud hakken. YES.

Primark’s Valentino Rockstud

Primark heeft zich natuurlijk wel erg laten inspireren door het Italiaanse modehuis Valentino, maar dat betekent wel dat we niet de rest van de maand op water en brood hoeven te leven. Want eerlijk, wie wil dat? Voor €19 vind je dus een goede kopie van het populaire Rockstud model en we hebben zo’n vermoeden dat de hakken als warme broodjes over de toonbank gaan.

Verkrijgbaarheid

We moeten je helaas wel teleurstellen: de schoen is (voorlopig) niet in de Nederlandse filialen te vinden. Maar hé, misschien heb je een vakantie op de planning staan en is Ierland, Frankrijk, Italië, Portugal, Spanje of Amerika je bestemming. Dan heb je wél kans dat je de schoenen kunt bemachtigen! Neem je dan meteen een paar voor de Girlscene redactie mee? Onze dank is groot.

Lees ook:

Beeld: iStock