Films & Series

Taylor Swift was te zien in 13 Reasons Why en je had geen idee

We hoeven je natuurlijk niet te vertellen dat Selena Gomez en Taylor Swift besties for life zijn. Duh, dat weet iedereen allang. Maar dat Selena daarom zo lief is geweest om Taylor Swift een beetje publiciteit te geven in haar razendpopulaire serie 13 Reasons Why is helemaal #friendshipgoals. En weet je wat? Niemand die doorhad dat Taylor te zien was! Maar gelukkig was er een oplettende kijker die het wél zag.

Selena en Tay kennen elkaar al jaren en hoewel Taylor bijvoorbeeld niet echt achter haar knipperlichtrelatie met Justin Bieber stond, bleek hun vriendschap nog altijd sterker dan hun band met vriendjes. Ze hebben heel wat meegemaakt en óók coole dingen beleefd. Weet je nog dat Selena een rol had in Taylor’s Bad Blood video? En tijdens de 1989 Tour de zangeres joinde op het podium? Nu is het Selena’s beurt om iets terug te doen en dat doet ze.

taylor swift 13 reasons why

Taylor Swift in 13 Reasons Why

Oh nee, Taylor Swift heeft niet een daadwerkelijk rol in 13 Reasons Why gespeeld, zoals Hannah en Clay. Maar ze maakte wél een cameo. Ga nog maar eens naar aflevering 10 (van Sheri’s tape) en daar zie je in de Liberty High Hallway toch écht een heel bekende blonde popster op de achtergrond.

https://shakeitoff6202.tumblr.com/post/159099340593/omfg-is-that-taylor-in-13-reasons-why-selena

Hoe grappig!

Lees ook:

Beeld: Getty Images | Bron: Buzzfeed.com

Must reads 👀