News

Mascha bevestigt een hardnekkig gerucht over Burning Man

0
...

Als er over een vlogger veel geroddeld wordt, is het Mascha wel. Alle reden voor Anna Nooshin om haar aan de tand te voelen over de geruchten die over haar bestaan. In Anna's rubriek 'Gossip' heeft Mascha de kans om te vertellen hoe het écht zit en dat doet ze ook. Het meest spraakmakende? De vlogger bevestigt een gerucht dat al een tijdje de ronde doet over Burning Man. Yes, it's true! 

Roddels

Sinds Mascha en Gregor naar Burning Man zijn geweest, zijn er veel roddels de wereld in gekomen. Zo zou het stel een trio hebben gedaan in de orgie-tent, maar het gerucht gaat ook dat ze drugs heeft gebruikt op het festival. In een nieuwe video van Anna neemt Mascha de tijd om te reageren op alle hardnekkige roddels. "Heb je drugs gebruikt op Burning Man?", vraagt Anna aan Mascha, die deze maand gaat trouwen. 

Drugs

"Ik vind dat als ik het zeg, dat ik ook alles moet zeggen," antwoordt Mascha. "Ja, en dat hebben wij samen gedaan." Ze bevestigt dat ze een joint heeft gerookt achter een busje, met Anna. Als je Mascha al langer volgt dan weet je hoe ze over drugs denkt. Het jointje was dan ook een 'rebelse' actie van de vlogger. "Ik dacht, ik ben op Burning Man en ik ga eens wat geks doen," zegt ze. Het gerucht dat Mascha harddrugs heeft gebruikt is echter niet waar. 

Lees ook: 

Beeld: Bruno Press 

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved
...

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook