Winnen

OMG! Er is een McDonald's eiland en jij kunt er de hele dag chillen

2
...

[AFGELOPEN]Het is de droom van iedereen die toe is aan vakantie: een tropisch eiland, lekker zwemmen en daarna frietjes eten... Zie je het plaatje voor je? Mooi, want Nederland is een eiland rijker! Je leest het goed, want dat hagelwitte strand met wuivende palmbomen en een waterval vind je 'gewoon' in de buurt van Volendam en guess what? Jij kunt er een dag doorbrengen. Lees snel verder voor meer informatie.

McDonald's weet precies waar behoefte naar is in Nederland: een chill tropisch eiland, maar dan dichtbij huis. Denk aan 400 m2 speel (en relax)plezier inclusief palmbomen. Alsof je uren in het vliegtuig hebt gezeten. Of nou ja, als het zonnetje schijnt dan. ;-)

mcdonalds eiland

McDonald's eiland

Als je iets te vieren hebt moet je natuurlijk wel mensen uitnodigen en super leuk: wie weet ben jij wel één van de lucky winnaars die met een vriendin lekker een dag chillt op het McDonald's eiland! Hoe een dag op het Good Times Island eruitziet blijft geheim (grrrr), maar het schijnt aan fantastische dag te worden als je eenmaal voet op het hagelwitte strand zet. Ze hebben wel alvast een tipje van de sluier gelicht en dat is dat er in ieder geval geen gebrek is aan frietjes, hamburgers en drankjes. Wij trekken onze badpak alvast uit de kast. 

En pssst: wil je via Girlscene winnen? Dan moet je het volgende doen:
♥ Beantwoord de vraag (NIET in het reactievakje, maar in het tekstvakje onder "win"). Laat daar ook je adresgegevens + je e-mailadres achter!
♥ Volg Girlscene op Facebook en Instagram

Waarom wil jij op het McDonald's eiland verblijven? (+ naam en adres)

Deze winactie is niet meer actief, kijk voor meer leuke winacties op www.girlscene.nl/c/46/winnen
Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved
...

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

2 reacties

  • 6 maanden geleden Isabel

    Super gave winactie!

  • 6 maanden geleden xsam.h

    ik hoop echt dat ik win! x

  1. 1