News

Deze blogger is 10 kilo aangekomen en ze voelt zich gelukkiger dan ooit

1
...

In de categorie zelfacceptatie is er nu één video op YouTube die je echt even moet bekijken. Een beautyblogger heeft namelijk een video op haar kanaal gezet waarin ze vertelt dat ze 10 kilo is aangekomen en hoewel ze vindt dat ze er niet uitziet als een topmodel, voelt ze zich wel gelukkiger dan ooit. En dat stukje positiviteit is wat ieder meisje in haar leven nodig heeft.

Op Girlscene lees je over uiteenlopende onderwerpen. Hoe je op een gezonde manier net wat strakker in je vel kunt zitten, maar óók hoe je aan kunt komen. Vera Camilla vond het in ieder geval tijd om haar verhaal te delen. Want ja, ze is naar eigen zeggen tien kilo zwaarder dan voorheen, maar het betekent tegelijkertijd dat ze zichzelf eindelijk kan accepteren zoals ze is. Alleen daarom wil je al een thumbs up geven!

10 kilo zwaarder

Opvallend genoeg was Vera altijd maar bezig met nog meer afvallen toen ze 10 of misschien wel 15 kilo lichter was, terwijl ze er ongetwijfeld hartstikke mooi en gezond uitzag. Nu, met iets meer kilo's aan haar lichaam, durft ze eindelijk te zeggen dat ze blij is met haar hoe ze eruitziet en dat ze zich gelukkig voelt. Het is zo verfrissend om dat ook eens te horen op YouTube! 

Onzeker

"Weet dat je er mag zijn, hoe je er ook uitziet. Ik mag een foto in badkleding plaatsen. Dat mag jij net zo goed. Alles mag gezien worden", vertelt ze in haar video. Vera mag dan lekker in haar vel zitten en zelfverzekerd zijn, ze heeft ook onzekere periodes gekend. "Ik heb geaccepteerd wie ik ben en natuurlijk heb ik ook nog weleens dagen dat ik het moeilijk heb. Dat ik bijvoorbeeld op Instagram kijk en dat ik super onzeker word. Dat ik bijvoorbeeld een andere YouTuber zie die geprezen wordt voor hoe mooi ze eruitziet en wat voor rolmodel ze is. Dan denk ik: ik kan dat nooit zijn, want ik heb niet die standaard schoonheid." Geloof ons Vera, die gedachte is nergens voor nodig!

Lees ook:

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved
...

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

1 reactie

  • 6 maanden geleden Peej

    Zo leuk!

  1. 1