News

OMG! Mascha onthult de eerste details van haar bruiloft en het klinkt fantastisch

0
...

Het is dé bruiloft in vlogland en niet alleen YouTubers kijken ernaar uit, ook de fans van Mascha en Gregor kunnen niet wachten op De Grote Dag. En hoe annoying voor kijkers, want op Vloggloss werd er opvallend weinig onthuld over de bruiloft. Tot nu! De foefjes hebben alvast een tipje van de sluier gelicht en het klinkt geweldig.

Zou Mascha met Gregor het onderwerp in de vlog hebben besproken omdat vriendin Josh in háár vlog al vertelde dat de bruiloft bijna is? Het is opvallend dat ze een week later (vorige week schreven we dit artikel) de bruiloft bespreekt en wauw, als dit geen waanzinnige dag wordt, dan weten wij het ook niet meer!

mascha gregor trouwen

Trouwlocatie

Je hoort af en toe in Mascha's vlogs dat ze naar Rotterdam gaat voor haar trouwjurk en dat ze naar een geheime locatie in het buitenland vliegt om te kijken waar ze willen trouwen. Maar wáár is die geheime locatie? Dat heeft ze in de vlog van vandaag eindelijk onthuld. Samen met vrienden en familie reizen de foefjes af naar het zonnige Italië om elkaar in Florence het ja-woord te geven. Waaaaat! Super cool. Als dit geen prinsessenbruiloft wordt...

Vrijgezellenfeest

Het duurt niet lang meer voordat Mascha en Gregor daadwerkelijk in het (Italiaanse) huwelijksbootje stappen, dus afgelopen weekend stond haar vrijgezellenfeest op de planning. Het is nog even wachten op de vlog (als ze überhaupt iets gefilmd heeft), maar de eerste foto's staan al online. Haar besties waren natuurlijk van de partij, net als haar vriendinnen Anna en Hella.

 

Een bericht gedeeld door Tatjana Maul (@tjana) op

 

Een bericht gedeeld door Tatjana Maul (@tjana) op

 

Een bericht gedeeld door Tatjana Maul (@tjana) op

 

Een bericht gedeeld door Awisa (@awisashow) op


Binnenkort vertelt Mascha wanneer ze trouwt, dus to be continued! Het kan niet lang duren, want Josh is al in Italië...

Lees ook:

Beeld: Brunopress

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved
...

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook