Series & Films

Pretty Little Liars dropt continu hints over A.D. en het is niet wie je denkt

1
...

Het is een moment waar je lang naartoe werkt: het einde van Pretty Little Liars. Er zijn nog zoveel vragen onbeantwoord gebleven en natuurlijk hóóp je dat je die in de laatste aflevering wel krijgt. Hoe dan ook, wist je al dat er al de hele tijd hints worden gedropt over wie A.D. nu werkelijk is? En dat je er waarschijnlijk helemaal naast zit?

Het is niemand minder dan Brendan Robinson (Lucas) die uit de school klapt over A.D. en sterker nog, hij wist al die tijd al wie het was! Hoewel hij enigszins vaag blijft (logisch) wil hij toch wel het één en ander kwijt.

Wie is A.D.?

Volgens Brendan heb je waarschijnlijk de verkeerde persoon in je hoofd als het om A.D. gaat. Zelf wist hij al vrij snel wie het was. "Ik vertel je geen specifieke clues maar er worden al een lange tijd hints gedropt." Brendan, wat bedoel je?! "Toen ik erachter kwam wie het was klonk het helemaal niet logisch. Maar toen ik het script las en we allemaal gingen zitten werden alle vragen beantwoord en klopte het."

Maar... is Lucas A.D.?!

Zeg Brendan, lekker vaag gedoe allemaal. Maar ben jij A.D. niet? "Het is mogelijk", vertelt hij tijdens een interview. "Als hij betrokken is, dan is het met een goede reden... Hij wil Hannah beschermen." Het is nog even wachten tot de season finale dus, want volgens Brendan kunnen we dan een hoop flashbacks én antwoorden verwachten. We kunnen niet wachten tot het 27 juni is en de aflevering in Amerika uitgezonden wordt!

Lees ook:

Bron: Seventeen.com

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved
...

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

1 reactie

  • 5 maanden geleden Vlokje

    Hanna*

  1. 1