Films & Series

KJ Apa onthult iets over het einde van Riverdale wat je totaal niet had verwacht

Door het einde van het eerste seizoen van Riverdale zijn er zoveel vragen. Waarom bepaalde dingen zijn gebeurd, bijvoorbeeld. En zonder spoilers weg te geven: Riverdale had volgens KJ Apa (Archie) een heel ander einde. Wait, what? Jup, KJ heeft zojuist het één en ander onthuld over het einde van het eerste seizoen. Lees maar mee.

Omdat niet iedereen al aflevering 13 van Riverdale heeft gezien mogen we nog niet veel zeggen, maar boy, wat was het een seizoen. En voor degenen die het wel hebben gezien: hoe freaking onverwacht is het einde? Nu kunnen we je vertellen dat het einde voor KJ Apa en Luke Perry (Archie’s vader) óók heel raar was.

riverdale

Heel ander einde

De kleinste spoiler ever: de laatste scène eindigde dus met Archie en Fred. Er gebeurde véél en het was intens. Maar deze scène had eigenlijk helemaal niet zo moeten zijn. Of nou ja, wel natuurlijk, maar het stond eerst nog niet op de planning. Tijdens Comic Con in Londen vertelt KJ dat hij de avond voor hij op de set werd gewacht om de scène te schieten een wijziging toegestuurd kreeg. “We hadden een heel ander einde tijdens de opnames. Alleen Luke en ik kregen het einde toegestuurd voor we de scène opnamen.” Maar Archie, wat was het einde dan wél? Geheimzinnig vertelt hij dat het iets met de Blossoms te maken heeft.

Holy moly. Je kunt dan wel raden hoe laat het is…

Lees ook:

Bron: Zmonline.com | Beeld: Warner Bros

Must reads 👀