News

Dit is het bewijs dat Mascha waarschijnlijk heel binnenkort trouwt

De bruiloft van Mascha en haar grote liefde Gregor is dichterbij dan je misschien denkt! In de vlogs van afgelopen week ging ze nog even langs de bruidswinkel om haar jurk te passen en dat heeft er waarschijnlijk alles mee te maken dat de Grote Dag nadert. Hoe we dat weten? Een vriendin heeft het al verklapt. Lees maar mee.

Voor iemand die veel van haar leven deelt houdt Mascha haar trouwplannen nog lekker geheim. Begrijpelijk, het is natuurlijk een privé aangelegenheid, maar ohhhh, wat zijn we benieuwd naar de dag waarop ze in het huwelijksbootje stapt. Wat draagt ze? Waar vindt de bruiloft plaats? Is het écht in het buitenland? En wie komen er allemaal? Dat kunnen we nog niet vertellen, maar wat we wel weten is dat het waarschijnlijk heel binnenkort is.

mascha gregor trouwen

Verklapt

Goede vriendin Josh Veldhuizen heeft in haar eigen vlog al verklapt dat de bruiloft binnenkort is! Dat was misschien niet helemaal de bedoeling, maar daardoor weten we wel dat we misschien snel een trouwkiekje op Instagram kunnen verwachten. In de laatste JOSH V vlog vertelt de modeontwerpster namelijk dat ze haar nagels heeft laten doen – dat doet ze iedere paar weken – omdat ze op vakantie gaat en omdat ze mooie nagels wil hebben voor de bruiloft van Mascha en Gregor. Aahhhhh! De vlog is al eerder opgenomen, dus wie weet hoe snel het vlogkoppel gaat trouwen.

Watch on YouTube

Lees ook:

Beeld: Brunopress

Must reads 👀