Series & Films

Door Katherine Langford's spoiler over 13 Reasons Why kan je niet wachten op het tweede seizoen

1
...

Eigenlijk is het best irritant dat een geweldige serie als 13 Reasons Why maar dertien afleveringen heeft. Thank God dat er een tweede seizoen is aangekondigd, want een serie zonder Hannah, Clay en Tony is nu al moeilijk genoeg! Om alles nog wat moeilijker te maken heeft Katherine Langford (Hannah) alvast wat spoilers over het nieuwe seizoen gedeeld...

We deelden op Girlscene eerder al een artikel over het tweede seizoen van 13 Reasons Why en wat we kunnen verwachten, maar Katherine doet daar nu nog een schepje bovenop. We komen steeds meer te weten over het tweede deel van de serie en ahhhhh, we kunnen nu echt niet meer wachten tot het op Netflix te zien is.

13 reasons why

Hannah keert terug

Katherine bevestigt het nog even: Hannah keert echt terug in het tweede seizoen. "Hannah keert zeker terug in seizoen twee en we zien meer delen van haar leven die we in het eerste seizoen niet zagen", vertelt Katherine aan ELLE. "Ik weet ook dat we de verhalen van het eerste seizoen verder uitbreiden." Het was al duidelijk dat Hannah NIET meer de verteller van het verhaal is, maar de producer onthult wel dat er een voice over in elk seizoen is. Is het één van de personages? Of 'gewoon' een verteller? To be continued.

Jessica's verkrachting

De verhaallijn van Bryce die Jessica verkrachtte zou zeker iets zijn waar we meer te weten over komen. "Persoonlijk denk ik dat het interessant is om Jessica's herstel te zien", zegt Katherine. Ze vertelt dat het verhaal veel impact had op de kijkers en dat seksueel misbruik iets is wat veel (jonge) vrouwen meemaken. "Ik vind het een belangrijk onderwerp om aan te kaarten (in de show). Niet alleen de daad, maar ook het herstel."

Lees ook:

Beeld: Brunopress

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved
...

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

1 reactie

  • 6 maanden geleden Mint

    Geweldige serie? 13 reasons why is behoorlijk negatief ontvangen..

  1. 1