Lifestyle

Girls Issues: De vriendin van mijn vader heeft het uitgemaakt

0
...

Trouble in paradise? Girlscene helpt! Heb jij een probleem en weet je niet hoe je het moet oplossen? Vertel je situatie aan Girlscene en wij geven raad. Ruzie met je beste vriendin? Kledingcrisis? Boytrouble?! Die tijd is voorbij met het advies van Girlscene. Deze keer een Girlscene-lezeres waarvan de vriendin van haar vader het heeft uitgemaakt.

Beste Girlscene,

Mijn vader heeft een vriendin. A iets van 8 maanden. Ik mag haar ook heel erg. Maar vandaag kwam m'n vader thuis best vroeg. Hij zag er niet zo vrolijk uit. Helemaal niet zelfs, hij moest huilen. Zijn vriendin heeft het uitgemaakt ik ben er nog steeds kapot van.

Ik weet echt niet wat ik moet doen. Mijn vader had een foto van een andere vrouw (collega) en toen werd ze dus boos. Nu zit de familie weer in een dip en mijn broer en ik kunnen niet goed met de situatie omgaan.

Weten julie misschien wat ik moet doen om de situatie gezelig te houden?

Groet, S

Hey S,

Naar voor je vader dat het uit is met zijn vriendin. Maar je vader is volwassen, als het goed is heeft hij een break-up eerder meegemaakt. Het is altijd verdrietig en moeilijk om over iemand heen te komen, maar het is zijn verantwoordelijkheid dat jullie hier zo min mogelijk onder lijden. 

Praat erover met hem, toon je medeleven maar wees wel streng tegenover je vader. Hij is volwassen en jij bent pas 13, dus het is niet jouw taak om hem te troosten. 

Houd een spelletjesavond of kijk met zijn allen een filmpje op de bank. Jullie kunnen er ook met het gezin op uit gaan, naar Artis? Afleiding is niet alleen goed voor hem, maar ook goed voor jullie band! 

Succes en sterkte

Liefs,

Girlscene

Heb jij ook een Girls Issue? Mail dan naar info@girlscene.nl.

Lees ook: 

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved
...

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook