Lifestyle

De leukste healthy kookboeken voor deze zomer

0
...

Wil je genieten van heerlijk eten, maar wil je wel letten op wat je naar binnen werkt? Tegenwoordig is het geen probleem, want het aanbod kookboeken die een gezonde leefstijl voorschotelen is gigantisch. Wij hebben een selectie gemaakt van de leukste kookboeken voor deze zomer, zodat jij heerlijk kan genieten van eten, maar dan wel op een verantwoorde manier.

het boek van Jet - happy and healthy leven - €15,00
Van healthy tussendoortjes, workout-food en eten met een date tot koken voor een groep vriendinnen, feesthapjes en kater ontbijtjes. In dit boek staan alle favoriete recepten van Jet van Nieuwkerk, maar ook praktische tips en persoonlijke verhalen om je te helpen gezond te eten, je fit voelen en een slank lijf hebben, zonder dat het saai wordt en te streng te zijn voor jezelf. Ze geeft je tips om te sporten en en leert je omgaan wanneer het even niet lukt.


Powerfood - The Party Edition - €19,00
Feesten en fijne momenten vieren hoort bij het leven! Of je nou jarig bent of er een andere reden is om iets te vieren: af en toe ben je iets minder streng voor jezelf en snoep je wat meer. In deze feesteditie van Rens Kroes draait het allemaal om heerlijke recepten die je tijdens een feestje kunt serveren. Rens laat zien hoe je heerlijke taarten bakt, hartige hapjes maakt, dinertjes bereidt en de lekkerste drankjes maakt. Het is een boek vol met verantwoorde feestrecepten.

SLA - €24,99
SLA is een populaire saladebar in zowel Amsterdam als Utrecht. De menukaart bestaat uit salades, soepen, sappen, hummus en verantwoorde lekkernijen welke allemaal zijn opgenomen in dit boek. Het boek SLA laat zien dat gezond en verantwoord eten erg lekker kan zijn.

 

Een bericht gedeeld door SLA 🍃 (@ilovesla) op


Killerbody 2 - €20,00
Wil jij van je jouw killerbody een lifestyle maken? In dit boek tweede boek van Fajah Lourens vind je 100 slanke en snelle recepten die binnen no time op tafel staan en gericht zijn op een Killerbody. Het boek heeft handige invullijstjes, weekschema’s en boodschappenlijstjes, waardoor je meteen kan beginnen met het samenstellen van je eigen voedingsplan.


28 dagen bikini body proof - €24,99
In het boek 28 dagen bikini proof quide van Kayla Itsines draait het om een gebalanceerd en gezond dieet. In plaats van het tellen van calorieën gebruikt ze een methode gebaseerd op voedingsgroepen en de grootte van porties. Het boek staat vol met recepten die snel zijn te bereiden en geeft een je een eetschema voor 28 dagen lang. In het boek staan handige tips en wordt het makkelijk gemaakt om bepaalde ingrediënten te vervangen door andere. Zo staat er bijvoorbeeld in het boek: vervang 2 boterhammen door 1 wrap.

healthy kookboeken voor de zomer

The Green Happiness Detox Book - €29,95
Het is geen standaard sappenkuur, maar deze detox geeft een boost aan je lijf. Dit boek staat vol met superlekkere smoothies, soepjes en lichte maaltijdrecepten en allerlei informatie over wat er nou precies met je lijf gebeurt. En niet te vergeten er staan zelfs detox ijsjes in. Daarnaast word je begeleid door videorecepten en motivatievideo's, waardoor gerechten nooit meer mislukken en je door de dagen heen wordt geholpen.


It’s all about food, sport, health and more - €20,00
It’s all about, food, sport, health and more, een boek van de bekende blogger Daisy Oppelaar van I Love Health. Volgens Daisy draait een gezonde leefstijl om de combinatie van gezond eten, sporten en een stukje mind. Dit zie je dan ook terug in haar boek. Het boek staat vol met handige tips (zoals, tips voor een strakke buik en de 10 voordelen van hardlopen), heldere inzichten en heel veel lekkere recepten.


Lees ook:

Bron: Bol.com

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved
...

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook