Series & Films

Je raadt nooit welke rol de knappe Paolo van The Lizzie McGuire Movie in PLL speelde

0
...

Sommige herinneringen uit je jeugd vergeet je nooit. Puur omdat ze zó goed zijn. Zo heeft The Lizzie McGuire Movie altijd een plekje in ons hart, ondanks het valse nummer What Dreams Are Made Of. Maar da's nog niet alles! Bereid jezelf voor op een mega throwback, want de knappe Italiaanse hunk Paolo speelde een rol in Pretty Little Liars en jij had NIETS door.

Paolo in Pretty Little Liars

Een Italiaanse hottie die ook nog eens een popster is... Het was de wilde droom van ieder tienermeisje die naar de Lizzie McGuire film keek. Paolo (Yani Gellman) is inmiddels all grown up én timmert nog hard aan de weg als acteur. Ze hadden we helemaal niet door dat hij een rol speelde in het derde seizoen van Pretty Little Liars!

Om je herinneringen nog even op te frissen... Dit was de jongen waar iedereen vlinders kreeg (maar niet echt Italiaans is, helaas):

Garrett Reynolds

In 2011 en 2012 had Yani de eer om 23 keer zijn opwachting te maken in Pretty Little Liars als agent Garrett Reynolds. Misschien dat je hem toen helemaal niet herkende, maar onze Paolo uhhh Yani was het écht. Of nou ja... Hij speelde allesbehalve een Italiaanse hunk. ;-)

Oh, en nu ziet Yani er nog steeds appetijtelijk uit. Kijk maar mee!

Lees ook:

Beeld: Disney | Bron: Seventeen.com

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved
...

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook