Winnen

Win: 15x3 een halfjaar shampoo voor volle, dikke en zijdezachte haren

7
...

[Afgelopen]Verrassing! Girlscene heeft een cadeautje. Heb je zin om shampoos uit te proberen die je nog niet kent maar weet je niet zo goed waar je het zoeken moet omdat er zóveel keuze is? No worries, want wij hebben al iets voor je geregeld. We mogen namelijk aan vijftien lezeressen drie shampoos weggeven van Head & Shoulders zodat je het komende half jaar in ieder geval met een gezonde én mooie coupe rondloopt.

Girlscene geeft 15x drie Head & Shoulders 3-Action shampoos weg. De 3-Action Formule reinigt, beschermt én verzorgt je hoofdhuid en haar door onzuiverheden aan te pakken. Tot slot zorgt de 3-Action Formule er ook voor dat je hoofdhuid beschermt wordt tegen roodheid en jeuk. Als je twee keer per week je haar wast ben je de komende maanden gecoverd. Score! De shampoos pakken ieder een ander probleem aan zodat je uit kunt proberen welke shampoo je na die zes maanden het fijnst vindt (of je deelt ze met je vriendinnen of familie!).

Lovende resultaten

De uitkomsten van de shampootest (klik hier voor het artikel) waren zo goed dat we niets anders kunnen dan nog meer lezeressen kennis laten maken met de shampoos! Het testpanel is het meest enthousiast over de geur van Head & Shoulders 3-Action Formule, maar liefst 90% vindt dat de shampoo lekker ruikt. Daarnaast heeft 80% van de lezeressen ondervonden dat haar lokken enorm veel glans krijgen na gebruik van de shampoo. "Mijn haar glansde meer dan voorheen," schrijft een lezeres in haar review. Ook merken veel lezeressen op dat hun haar meer volume heeft en vindt 85% dat de shampoo het haar goed reinigt. "Normaal moest ik mijn haar elke dag wassen omdat het super snel vet wordt. Met deze shampoo was het na twee dagen nog steeds niet vet! Ik heb het toen wel weer gewassen omdat dat wel zo fris is, maar deze shampoo is echt super voor meiden met vet haar," luidt een reactie. Zoals de meeste mensen verwachten, zorgt Head & Shoulders écht voor minder roos. “Het gaf verrassend meer volume en mijn roos werd meteen iets minder,” aldus een tester.

Glad & zijdezacht

De Head & Shoulders 3-Action glad & zijdezacht shampoo hydrateert je hoofdhuid. Last van pluizig haar? Dan maakt de shampoo je haar glanzend glad.

Dik & sterk

Head & Shoulders 3-Action dik & sterk is een anti-roos shampoo dat je haar weer helpt om sterk en dik te worden als het door kammen en breken beschadigd is.

Extra volume

Head & Shoulders 3-Action extra volume is ideaal voor meiden die last hebben van slap en futloos haar. De shampoo maakt je haar weer levendig door het een volumeboost te geven.

Wat moet je doen om kans te maken op de Head & Shoulders shampoos?
♥ Beantwoord de vraag (NIET in het reactievakje, maar in het tekstvakje onder "win"). Laat daar ook je adresgegevens + je e-mailadres achter!
♥ Volg Girlscene op Facebook en Instagram

Waarom wil jij de Head & Shoulders shampoo winnen? + naam en adres

Deze winactie is niet meer actief, kijk voor meer leuke winacties op www.girlscene.nl/c/46/winnen
Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved
...

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

7 reacties

 • 6 maanden geleden Bisous

  Mijn haar zou wel wat volume kunnen gebruiken in deze stressvolle tijd met de tentamens!

 • 6 maanden geleden Sanne Van Vianen

  😍

 • 6 maanden geleden Palmtreee

  Fijne actie

 • 6 maanden geleden Zoe Van der Meer

  Win!

 • 6 maanden geleden w12345

  Ik heb roos !!

 • 6 maanden geleden Esther Plakke

  TOP !

 • 6 maanden geleden Marlies

  mijn haar kan wel een boost gebruikenn\

 1. 1