Series & Films

OMG! De eerste 4D-bioscoop met regen, wind én bewegende stoelen komt naar Nederland

3
...

A Dog's Purpose, Baywatch en Beauty and the Beast... Voor een goede film of een knappe man plan je maar al te graag een bioscoopdate in met je vriendinnen. Hallo, een half ontblote Zac Efron op het witte doek: dat wil je toch zien?! En er is goed nieuws, want vanaf volgend jaar word je bioscoopervaring nóg beter. In Nederland komt namelijk een 4D-bioscoop waardoor je de film veel intenser beleeft. 

4D-bioscoop

Wat houdt een 4D-bioscoop in? Geloof ons als we zeggen dat je op die manier een film heel anders beleeft! Er is al een 4D-bioscoop in Parijs en als je daar een film kijkt ervaar je niet alleen geur en wind, maar ook regen en bewegende stoelen. Hoe heftig en hoe leuk tegelijkertijd? Dat is heel anders dan een film kijken met een 3D-bril. Oh, en kleed je maar warm aan als je naar een winterse film gaat, want in zo'n 4D-bioscoop zou je dus ook sneeuw voelen. Ahhhhh!

Waar en wanneer de bioscoop in Nederland komt is nog onbekend, maar we houden je uiteraard op de hoogte als we meer weten. 

Lees ook:

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved
...

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

3 reacties

 • 6 maanden geleden fleurdk

  foutief artikel mar het wel leuk is ik zal zeker naar zo een bioscoop gaan weten jullie iets over plex plus?

 • 6 maanden geleden Anna Bozoki

  uhm girlscene..... "omg de eerste 4d bioscoop kom naar nederland "

  ........even later.....kijk filmpje*..... en op het filmpje staat dat het op europesche landen beschikbaar is, maar ze weten niet wanneer het in nl komt ...

 • 6 maanden geleden PaperTown

  Het kan dat ik het mis heb hoor, maar hoort "...want vanaf volgend jaar word je bioscoopervaring nóg beter." niet 'volgend jaar wordt je bioscoopervaring..." ? Leuk artikel verder, verheug me al op de bioscoop haha.

 1. 1