Lifestyle

11x leuke vakantie bijbaantjes

0
...

Het is vakantie en jij verveelt je helemaal te pletter. Ga je nog op vakantie of wil je nog een weekendje weg? Dan is het fijn om geld te hebben zodat je dit op vakantie kunt uitgeven. Neem een leuk vakantiebaantje! Dit is makkelijk te regelen en een leuke ervaring. Het staat ook nog eens goed op je cv. Misschien kan je samen met vriendinnen ergens solliciteren? Dubbel zoveel fun.

Horeca
In de horeca heb je vaak veel fooi dus dat is altijd lekker. En in de horeca leer je sociaal te zijn, goed met dienbladen lopen en het staat heel goed op je cv. 

Supermarkt
Vet voordehandliggend natuurlijk, maar de supermarkt is voor jongeren een heel fijn baantje om snel geld te verdienen. Het salaris is goed en je kan veel uren maken. Ook verdien je dubbel op feest -en zondagen. 

Op feesten werken
Je kan je ook inschrijven bij een horeca-uitzendbureau, dan kan je op festivals en feestjes serveren! Superleuk want je werkt dan met leuke mensen van je leeftijd, én je pakt meteen wat leuke feestjes mee achter de schermen. Hoe cool is dat?

Dierengek?
Begin een uitlaatservice in de buurt en maak elke dag een lange boswandeling. Of kijk of er bij jou in de buurt iemand op vakantie gaat en een oppas voor zijn/haar kat zoekt. Dan kan je lekker in dat huis zitten en met een kat knuffelen, én ervoor betaald krijgen.

Strandtent
Als je nou ook nog eens deze zomer wil kunnen genieten van de zon, ga dan in een strandtent werken. Dit is een zware baan maar het helemaal waard als jij aan het einde van maand niet alleen bakken met geld hebt verdiend, maar ook nog een bruine kop hebt! Als je geen stand in de buurt hebt kan je natuurlijk ook op het platteland werken.

werk vakantiebaantjeSociaal zijn en in de buitenlucht?
Promotiewerk is ook een hele goede optie. Je verdient er in korte tijd een groot bedrag, mits je het goed kan/doet. Promotiewerk is het verkopen van producten (zoals tijdschriften) of mensen lid maken van een goed doel. Dit kan je lekker in de buitenlucht doen.

Sociaal zijn en lekker binnen blijven? 
Promotiewerk is er ook gewoon als je liever met je billen binnen blijft. Dit promotiewerk gaat via het bellen. Je bent binnen en met andere leeftijdsgenoten in een callcenter.

Ben je een zorgzaam persoon?
Kijk dan eens naar het bejaardenhuis bij jou in de buurt. Deze mensen hebben altijd iemand nodig en zullen heel dankbaar zijn dat jij wilt helpen.

Hou je van kids?
Oppassen voor in de vakantie is ook altijd een goede optie. Overdag kan je lekker met de kinderen naar een speeltuin (kan je zelf bij bruinen natuurlijk), en ’s avonds netflixen én er geld voor krijgen. Ideaal!

Rijbewijs, scooterbewijs?
Je kan ook gewoon als koerier aan de slag deze zomer. Lekker rondjes rijden en eten wegbrengen. Super relaxte baan en het verdient prima! 

Station
Op het station zijn veel brood –en koffiezaakjes waar ze vaak ook mensen zoeken voor in de zomer.

Lees ook: 

Bron: edgie.nl, studentenvacature.nl | Beeld: Pixabay

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved
...

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook