Fashion

Deze horloges zijn misschien wel nog mooier dan die van Daniel Wellington of Cluse

0
...

We kennen allemaal de merken Daniel Wellington en Cluse. De mooie subtiele horloges van een gemiddeld betaalbare prijs en hoge kwaliteit. Naast deze mooie merken is er nog eentje bij gekomen, RENARD. Het merk zit in dezelfde prijsklasse als de voorgenoemde merken. Wij vinden het mooie horloges en zeker een musthave voor deze zomer! Misschien om voor je verjaardag te vragen?

Het Amsterdamse horlogemerk RENARD presenteert 'Les Blancs Collection', een serie horloges met een nieuw detail: een witte wijzerplaat. Renard horloge collectieDe nieuwe 'Les Blancs Collection' van RENARD heeft acht modellen. In de nieuwe horloges worden klassieke details als goud, zilver en zwart leer gecombineerd met een crisp witte wijzerplaat die zorgt voor een frisse, cleane uitstraling.Renard horloge Daarnaast zijn alle nieuwe modellen, net als de overige RENARD-horloges, rijk aan verfijnde en elegante details.

Renard horloge

De acht modellen uit 'Les Blancs Collection' zijn verkrijgbaar vanaf €129,-. Dit is in dezelfde prijsklasse als Daniel Wellington en Cluse. 

Voor meer verkoopinformatie: www.renardwatches.com  

Renard horloges

Lees ook: 

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved
...

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook