Films & Series

Dit nieuws over de Gossip Girl film breekt de harten van fans

Hysterisch. Dat is het woord dat je kunt gebruiken om de sfeer op Girlscene HQ te omschrijven toen de geruchten rondom de Gossip Girl film steeds serieuzer werden. Kom alsjeblieft terug met de drama en charme van de Upper East Side, pls. Maar helaas, er is slecht nieuws en Girlscene vertelt je er in dit artikel alles over.

Gossip Girl The Movie

Is na een stop van vijf jaar een reünie nog te vroeg? Warner Bros zou dólgraag een Gossip Girl The Movie maken. Blair, Nate en Vanessa (Leighton Meester, Chace Crawford en Jessica Szohr) zouden down zijn om weer terug in hun rol te kruipen, maar helaas: volgens Gossip Cop komt er helemaal geen film. Niets, noppes, nada.

Géén film

Gossip Cop kan namelijk exclusief melden dat de film er NIET komt en dat het na zes seizoenen dus geen vervolg krijgt. De website meldt dat er geen specifieke plannen zijn om van de populaire serie een film te maken. Daarnaast zijn twee producers bezig met de reboot van de Dynasty serie en dus niet beschikbaar. Enne, de sterrencast zou helemaal niet klaar zijn voor een film. Noooo! Chuck (Ed Westwick) zegt: ‘Nah, het gaat niet gebeuren. Het voelt alsof we net klaar zijn.’ En ook met Chuck is hij klaar. Boe. De timing is nog niet juist, dus de releasedatum van de film hoef je de komende jaren nog niet in je agenda te zetten.

Lees ook:

Beeld: Brunopress

Must reads 👀