News

Wauw! Mascha onthult hoe ze énorm veel is afgevallen

Zeg, is het je opgevallen hoe goed Mascha er de laatste maanden uitziet? Als je haar vlogs in de gaten houdt zie je dat er heel wat kilo’s verdwenen zijn en na de bikinifoto die ze laatst deelde liet ze al weten dat er een video komt over HOE ze al die kilo’s kwijtgeraakt is. Enne, guess what? De video staat sinds dit weekend online en Girlscene deelt ‘m met je.

Trouwe volgers van Vloggloss weten natuurlijk allang hoe ze van die kilo’s afkwam: ze heeft haar eetpatroon drastisch omgegooid. Van een hamburgerverslaving is ze overgestapt naar vegan eten (!) (vlees is dus uit den boze, laat staan dat je ‘normale’ kaas mag eten) en dat heeft nogal wat gevolgen voor haar gewicht. In Mascha’s geval positieve gevolgen, want ze ziet er hartstikke happy uit in haar lijf.

Meer dan 10 kilo afgevallen

Mascha vertelt in haar video dat ze in september een jaar vegan eet en dat ze in die tijd heeft geleerd wat het met haar én de aarde doet. Met de weegschaal doet het ook veel, want tijdens haar vorige bikinishot (zie hier) was ze al 10 kilo lichter en het ziet ernaar uit dat ze nóg meer is afgevallen. Dat mag je een knappe prestatie noemen! 

Bekijk hier de video:

Watch on YouTube

Lees ook:

Beeld: Brunopress

Must reads 👀