Beauty

7 geuren die jou een zomers gevoel geven

In de winter dragen we vaak zware geuren, terwijl we in de zomer sneller voor een frisse geur kiezen. Tijdens een warme zomerdag is parfum perfect om vervelende luchtjes te verbergen. Daarnaast kan parfum je een instant summer feeling geven doordat je de geur koppelt met een herinnering. Heb jij jouw signature zomergeurtje nog niet gevonden? Probeer dan eens één van deze heerlijke geuren. 


☼ 
Estée Lauder Bronze Goddess, €63.35  ☼

Dit is een échte zomergeur door het vleugje kokos dat verwerkt zit in het parfum. Elk jaar wordt de geur opnieuw uitgebracht en is uitgegroeid tot een echte klassieker. De geur is wat warmer, door de kokos, mandarijn, citrus en bergamot het je het idee dat je heerlijk op een strandbedje aan een cocktail zit te nippen. 


☼ Dolce & Gabbana  Light Blue, € 51.04 ☼

Deze frisse geur doet je denken aan net gewassen kleding die buiten aan de waslijn hangt te drogen op een prachtige zomerse dag. De geur is zowel fruitig als fris met een vleugje hout en muskus. Een heerlijk verkoelende, frisse geur om de warme temperaturen mee te trotseren.


Jo Malone London Earl Grey & Cucumber Cologne, €52 

Jezelf verkoeling geven op een warme dag? Probeer dan deze geur van Jo Malone. De geur is fris door de komkommer, maar geeft ook warmte door de earl grey die in het parfum zit. De geur neemt je mee naar een warme, zwoele zomerse avond. Wie wil dat nu niet…


The Body Shop Italian Summer Fig Fragrance Mist, €13,00 ☼

Deze geur is heerlijk fris en geeft je het gevoel alsof je je midden in Toscane bevindt door de geur van vijgen. Het is een lichte geur die, doordat het een mist is, perfect te combineren is met andere geuren van bijvoorbeeld body lotion of douchegel. Nu alleen nog een Italiaanse fling vinden én pizza. 😉


☼ Yves Rocher Relax, €19.75 ☼

Heerlijk relaxen en je rust pakken tijdens de warme zomerdagen? Dat kan met deze parfum van Yves Rocher. Het parfum heeft een relaxende werking en bevat oranjebloesem en lavendel. Het perfecte parfum voor die zomerse dagen waarin niets hoeft en alles kan!


☼ Marc Jacobs Honey, €69,95 ☼

Ben je meer van de bloemige geuren? Dan is deze geur écht iets voor jou. Niet alleen het flesje is mooi, hij ruikt ook nog eens heerlijk! Het is net de zon in een flesje parfum. Ideaal dus om jezelf mee te verwennen op een zomerse dag.

☼ Escada Fiesta Carioca, €38,92 ☼

Escada beschrijf deze geur als een overdosis passie. Dit is absoluut een zomergeur. Passievrucht, framboos en oranjebloesem, perfecte ingrediënten voor een zomerse zwoele geur. Dus als je van een zoete geur houdt, mag deze niet op je make-up tafel ontbreken dit seizoen.
 

Lees ook:

Must reads 👀