Series & Films

Wait what: komt er een film van Gossip Girl?

1
...

Outfits die meer dan een miljoen euro waard zijn, gigantische huizen op de Upper East Side en vooral smeuïge drama van de elite in New York. Vijf jaar na de laatste afleveringen van Gossip Girl, missen we de serie nog steeds. Is het al te vroeg voor een reünie? Als het aan ons ligt niet, en dít wijst erop dat er zomaar een film van Gossip Girl zou kunnen komen!

Gossip Girl The Movie

Het laatste nieuws over Gossip Girl? Warner Brothers zou dólgraag een film van Gossip Girl willen maken. Het entertainmentbedrijf kreeg eerder de cast van Sex & The City bij elkaar voor meerdere films, dus we hebben goede hoop. En aangezien zoveel fans Gossip Girl missen, heeft Warner Brothers er veel baat bij dat de film gemaakt wordt. In andere woorden: ze zullen hun uiterste best doen om Gossip Girl The Movie te maken! 

Enthousiaste cast

Het is de vraag of de cast mee wil werken aan de Gossip Girl film, maar ook daar zal het probleem niet liggen. Een aantal acteurs hebben al aangegeven wel te willen meewerken aan een nieuwe serie of film. Leighton Meester, Chace Crawford en Jessica Szohr zijn in ieder geval down! Zelfs Blake Lively heeft in een interview gezegd dat ze misschien wel weer in de huid van Serena wil kruipen.  

Verheug je vast op Gossip Girl The Movie, grote kans dat 'ie er gaat komen!

Lees ook: 

Beeld: Brunopress

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved
...

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

1 reactie

  • 6 maanden geleden paulinem94

    Volgens mij hebben jullie al meer dan 15 keer beweerd dat er een nieuw seizoen/prequel/sequel/nu film van gossip girl komt...

  1. 1