News

Stop de persen: bij deze McDonald's eet je morgen een hamburger voor 25 cent

2
...

Na het uitgaan, op een luie zondag of tussen het shoppen door... Er is altijd wel een smoesje te verzinnen om McDonald's binnen te stappen voor een kip 6, Big Mac menu of een McKroket. Girlscene heeft nog een reden voor je: bij één filiaal in het bijzonder eet je morgen een hamburger voor 25 cent. Waaaa. Lees er hier alles over.

Over leuke acties gesproken! Het McDonald's-filiaal in Joure, dat ligt in Friesland mocht je geen topografisch wonder zijn, viert deze week dat hun McDrive maar liefst 25 jaar open is. En da's nogal bijzonder, want in Joure werd destijds de eerste McDrive van Friesland geopend. Tijd voor een feestje en dat doet de fastfoodketen geheel op eigen manier.

Hamburgers voor 25 cent

Schrijf op in je agenda: morgen, woensdag 17 mei, scoor je in Joure bij McDonald's een hamburger voor 25 cent om de 25e verjaardag van de McDrive te vieren. Maar er zijn nog meer acties! Wat dacht je van een ijshoorn voor 25 cent (de hele week geldig)? Of 2 halen, 1 betalen voor een McFlurry vrijdag? Je checkt de acties hieronder.

Lees ook:

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved
...

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

2 reacties

  • 7 maanden geleden kindertijd

    Arme dieren EN boeren

  • 7 maanden geleden Sneeuwvlokje

    Waarschijnlijk omdat ze het al jaren in voorraad hebben, lol. Vind de McDonalds echt walgelijk.

  1. 1