Lifestyle

Aha! Dit is wat het bloemetje op Facebook écht betekent

4
...

Aan een simpele vind ik leuk doen we niet meer in 2017. Nope, met zoveel opties om aan te geven wat je ergens van vindt - geweldig, verbluft, verdrietig - is een duimpje omhoog niet altijd genoeg. Maar is je al opgevallen dat er iets nieuws tussenstaat? Het bloemetje heeft een comeback gemaakt maar eh... wat betekent het eigenlijk?

Da's een goede vraag! Misschien heb je de bloem vorig jaar al gespot, misschien heb je 'm compleet gemist. Maar hoe zit het met de betekenis? Is het omdat het voorjaar is begonnen en het eindelijk warmer wordt in Nederland? Is het om iemand een bloemetje te wensen? Flower power? Nope. Facebook geeft antwoord.

Moederdag

Het bloemetje werd ter ere van Moederdag teruggebracht. Op 14 mei zetten we natuurlijk onze moeder in het zonnetje, net zoals in 79 andere landen ter wereld. Nu heeft Facebook de paarse bloem dus weer tussen de vind ik leuks gezet als 'dankbaar' reactie. Ahhhh, dat is best lief, toch?

Lees ook:

Beeld: Facebook | Bron: Cosmopolitan.com/uk

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved
...

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

4 reacties

 • 7 maanden geleden eenhoorn12

  ja meiden ik wist het eigenlijk ook niet ik heb er eigenlijk nog nooit van gehoord

 • 7 maanden geleden GirlsceneGebruiker001

  Eerlijk gezegd vroeg ik me wel af wat die bloem betekende.. sorry dat ik zo 'knetterdom' ben lol

 • 7 maanden geleden Vleeseter

  Het staat bij het bloemetje wat het betekent....

 • 7 maanden geleden Demiixx

  Je zou wel knetterdom zijn als je dat niet door hebt gehad. Dat bloemetje werd nota bene afgelopen zondag op Moederdag geïntroduceerd. Waar zou het dan anders in hemelsnaam voor moeten zijn?

 1. 1