Series & Films

Deze uitspraak zou seizoen 2 van 13 Reasons Why compleet verpesten

0
...

Op Girlscene HQ zijn we om: 13 Reasons Why is onze nieuwe Pretty Little Liars. Ondanks de woorden dat de serie 'overrated' zou zijn - ja, dat werd gisteren geroepen - is het duidelijk dat 13 Reasons Why absoluut een tweede seizoen verdient. Maar wist je dat de cast er eigenlijk heel anders uit zou zijn? Voeg hier de emoji met een geschokt gezicht toe, want je gelooft je oren niet.

Niet iedereen is fan van 13 Reasons Why. Sommigen zijn van mening dat het verhaal van Hannah Baker mensen in real life zou aansporen om zich ook van het leven te beroven. Aan de andere kant is het juist mooi dat dit zware onderwerp - zelfmoord onder jeugd - bespreekbaar wordt gemaakt, zoals Selena Gomez dat zo mooi kan vertellen. Maar één ding is zeker: de cast maakt de serie. En juist dat is hetgene dat het productieteam wilde veranderen! Huh?

Nieuwe cast

Showrunner Brian Yorkey, hij heeft véél in te brengen over hoe de serie eruit komt te zien, biecht namelijk op dat er sterk werd nagedacht of 13 Reasons Why met een andere cast terug zou keren. Ja, je leest het goed. Hannah, Clay en de rest van Liberty High konden door deze beslissing gewoon uit de serie verdwijnen. Waarom? "Toen we de show verkochten waren er twee manieren waarop de serie door zou kunnen gaan", vertelt Brian. "Het één was om door te gaan met het volgen van de huidige personages, maar toen we het voor het eerst pitchten was er een andere versie." Net als in True Detective was het plan om ieder jaar met een nieuwe 13 Reasons te beginnen. Mét andere personages, dus.

En nu?

Het had ook kunnen zijn dat de huidige cast andere personages zouden spelen. Maar hoe dan ook, er is goed nieuws: de huidige cast blijft en de personages ook, net zoals in Pretty Little Liars. Hoera! Brian was nog helemaal niet klaar met de rollen die de acteurs speelden en hij vond dat er nog zoveel meer te vertellen valt over ieder persoon. We kunnen hen dus gelukkig blijven volgen. Kom maar door met het nieuwe seizoen, we zijn er klaar voor.

Lees ook:

Beeld: Brunopress | Bron: Seventeen.com

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved
...

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook