News

Kippenvel: OG3NE knalt van het scherm met spetterend Songfestival optreden

0
...

Half Nederland zag gisteravond hoe OG3NE zich plaatste voor de finale van het Eurovisie Songfestival. De zusjes lieten wereldwijd een diepe indruk achter met hun spetterende en vooral loepzuivere optreden. Met Lights and Shadows maakt OG3NE misschien wel kans op de eerste plaats!

Daverend applaus

Amy (21), Lisa (22) en Shelley (21) zongen het nummer voor hun zieke moeder Isolde. De meiden staan bekend om hun loepzuivere zangkwaliteiten en ze stelden gisteravond allesbehalve teleur in Kiev. OG3NE gaf een spetterend optreden weg en kreeg daarna een daverend applaus in de immense zaal. 

Lovende reacties

Wij in Nederland wisten al waar de zusjes toe in staat zijn, maar in het buitenland leren ze hun talent nu pas kennen. OG3NE krijgt lovende reacties, ook van buitenlandse pers. "Top 10 in de finale dat moet lukken," zegt muziekverslaggever Stefan Raatgever. 

Finale

De zusjes staan aanstaande zaterdag in de finale van het Eurovisie Songfestival en nemen het onder andere op tegen Italië en Portugal. Hieronder nog een keer het fantastische optreden van OG3NE. Nagenieten!

Lees ook: 

Beeld: Brunopress

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved
...

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook