News

Meisje voelt zich te mooi voor mannen en het internet gaat los

Ze heeft volle lippen, een bos krullen en een killerbody. Meer dan 20.000 mensen volgen de knappe Cherelle op Instagram. Zij heeft er absoluut geen problemen mee om een leuke vriend te vinden. Zou je denken. Cherelle komt er in een interview voor uit dat ze moeilijk aan de man komt. De reden? Ze is naar eigen zeggen te mooi… 

Geïntimideerd

“Mijn liefdesleven is een ramp”, vertelt ze aan The Mirror. Cherelle wil dolgraag een leuke vriend en een serieuze relatie, maar dat lukt niet. “Ik trek alleen de verkeerde mannen aan. Ze willen alleen maar met me pronken bij hun vrienden. Jongens met echt potentieel voelen zich geïntimideerd door mijn looks en gaan er vaak van uit dat ik een onaangenaam karakter heb.”

Oppervlakkig

Ze noemt knap zijn zelfs ‘een vloek’. Cherelle claimt dat het makkelijker is om er ‘normaal’ uit te zien. “Mannen leren ook echt hun persoonlijkheid kennen. Die meisjes gaan daardoor aan de haal met het echte trouwmateriaal, terwijl ik achterblijf.” De knappe krullenbol baalt ervan dat mannen niet verder kijken dan haar uiterlijk. “Ik probeerde een keer mijn mening te geven over iets wat ik die dag in het nieuws had gehoord, maar de gast waarmee ik op stap was, luisterde niet eens. Hij zei gewoon constant dat ik knap was.”

Jaloers

Haar uiterlijk gaat ook ten koste van haar vriendschappen. Een vriendin wilde haar niet meer spreken nadat ze complimentjes kreeg van andere vrouwen. “Mannen willen alleen maar met mij paraderen en vrouwen zijn jaloers. Ik heb geen relatie en welgeteld één vriendin.”

Lees ook: 

Must reads 👀