News

Monica Geuze doet een boekje open over Lil’ Kleine

Hoewel Monica Geuze al een halfjaar gelukkig is met haar nieuwe liefde Lars Veldwijk, blijft haar ex haar achtervolgen. Lil’ Kleine heeft onlangs nog een nummer gelanceerd waarin hij keihard uithaalt naar Monica. Bovendien komen de twee elkaar nog regelmatig tegen… In de serie Gossip van Anna Nooshin doet de vlogger een boekje open over haar band met Lil’ Kleine na de break-up. En ze is ook héél openhartig over andere dingen zoals haar skills in bed…

Het is inmiddels geen geheim meer dat zowel de relatie als de break-up tussen Monica en Lil’ Kleine niet zo netjes zijn verlopen. De rapper is meerdere malen vreemd gegaan en de exen hebben na de break-up met modder gegooid. De roddel is dan ook dat Monica absoluut niet door een deur kan met haar ex. Maar is dat waar? 

Niet door een deur

Monica reageert op deze roddel in een nieuwe video van Anna Nooshin. De vlogger ontkracht te roddel. “Meestal als we elkaar zien dan groeten we elkaar gewoon,” vertelt ze openhartig. De twee zitten in hetzelfde wereldje en komen elkaar nog regelmatig tegen. “Tuurlijk is het moeilijk als een relatie over is gegaan om een manier te vinden om met elkaar om te kunnen gaan. Je kunt niet glazen met water over elkaar gooien in het openbaar.”

Pikant detail

Er komt ook nog een pikant detail over Monica aan het licht, onthuld door niemand minder dan Lars. “Ze is best pittig in bed,” vertelt de vriend van Monica. “Ik ben een maand in shock geweest denk ik.” 

Watch on YouTube

Lees ook: 

Beeld: Brunopress