News

Woohoo: Ed Sheeran brengt een nummer uit met deze oud-One Direction zanger

Een nieuw nummer van jouw favoriete artiest is al fantastisch, maar als twee favoriete artiesten samenwerken is dat al helemaal geweldig. Ed Sheeran heeft de handen ineen geslagen met één van de heren van One Direction. Ja, get excited! We kunnen nu al niet wachten op het nieuwe nummer van deze zangers. Lees snel verder!

Eerste single

Ed duikt met niemand minder dan Liam Payne de studio in. Liam is de laatste oud-One Direction zanger die solomuziek uitbrengt. De roodharige zanger helpt Liam met zijn eerste single. De One Direction-zanger legt de lat meteen hoog! De heren schrijven de single samen. Of Ed ook daadwerkelijk te horen is op de single, is nog niet bekend. 

Fijne samenwerking

Deze oud-One Direction zanger heeft eerder onthuld dat zijn solomuziek hiphop-invloeden heeft. Dat past niet per se in het straatje van Ed, dus we zijn extra benieuwd naar de samenwerking. Misschien zien we Ed ook wel van een heel andere kant! Ed en Liam hebben al eerder samengewerkt. Ed schreef de single ‘Little Things’ voor One Direction. Blijkbaar is de samenwerking goed bevallen! Wanneer Liams eerst solo single uitkomt is nog niet bekend maar wij kunnen niet wachten. To be continued… 

Lees ook: 

Beeld: Brunopress