News

Sorry meiden: Harry Styles is aan het daten (en ze lijkt op Taylor Swift)

Het is lang geleden dat we Harry Styles met een meisje aan zijn arm hebben gezien, maar als we de laatste roddels mogen geloven is de populairste jongen van One Direction toch echt weer aan het daten geslagen. Een paar hints over zijn nieuwe love interest: ze is knap, lang, slank en ze lijkt ontzettend op Taylor Swift. Sort of. Kijk maar.

Oh Harry, betekent dit dat wij Nederlandse meiden nu geen kans meer maken? We zagen het al helemaal gebeuren dit jaar als hij voor zijn tour in Nederland is… Natuurlijk zijn we blij als hij gelukkig is in de liefde en ja, als de geruchten kloppen datet hij met een meisje dat er super leuk uitziet, maar toch. Oké, rewind. Terug naar de belangrijke informatie. Wie, wat en waar, pls?

1. Ze heet Tess Ward
De knappe Tess komt uit Londen en is wel wat ouder dan Harry. Ze is 27 jaar om precies te zijn.

2. Ze is model én blogger
Ze heeft zelfs boeken op haar naam staan! En dat ze model is begrijp je ook wel als je haar jaloersmakende foto’s ziet.

3. Ze heeft wat weg van Taylor Swift
Blond haar, krullen, kort… Een Taylor Swift kapsel als je het ons vraagt. Om over dezelfde lange benen en het afgetrainde lichaam nog maar te zwijgen. Het lijkt erop dat Harry een bepaald type heeft.

4. Ze kennen elkaar via gemeenschappelijke vrienden
Hoezo hebben wij geen gemeenschappelijke vrienden met Harry?

5. Ze kan goed koken
Vergeten te vermelden: haar blog en boeken draaien om eten. En je weet dat liefde door de maag gaat, dus als het goed is heeft Harry niets te klagen als Tess iets voor hem maakt.

6. Ze hebben een voorliefde voor gekke mode en eten
Vrienden beweren dat het mede daardoor al snel romantisch werd tussen de twee én ze heeft zelfs al zijn beste vrienden ontmoet. Dat gebeurt niet zomaar.

En dan nu een paar foto’s van Harry’s nieuwe babe:

Lees ook:

Beeld: Brunopress | Bron: ZMonline.com

Must reads 👀