News

Oh no: deze YouTuber stopt voorlopig met YouTube

3
...

De meeste YouTubers die nu groot zijn, begonnen jaren geleden met het maken van video's. Een behoorlijk lange tijd dus! Een YouTuber kwam tot de conclusie dat ze niet meer trots is op de video's die ze uploadt en heeft daarom een grote beslissing gemaakt: ze stopt met YouTube.

Helaas, Teske maakt voorlopig geen nieuwe video's meer. Video's en YouTube maken een groot deel uit van Teske's leven. "Ik ben echt opgegroeid met YouTube," legt ze uit in de aankondigingsvideo van haar break. "Het was een wereld waar ik me altijd thuisvoelde, ook altijd welkom was en waar ik op terug kon vallen. En waar ik vooral heel erg mijn creativiteit in kwijt kon."

Maar dat is veranderd. Teske legt uit dat ze worstelt met de deadlines en daardoor vaak video's afraffelt. "Ik wil trots kunnen zijn wat ik neerzet en wat ik maak. En ik zit niet op dat punt op dit moment," vertelt de blogger. Daarom heeft Teske een grote beslissing gemaakt. 

"Ik heb besloten om even niet te uploaden," onthult ze. Ze stelt ons wel meteen gerust. "Niet voor altijd, ik ga niet stoppen met YouTube. Maar de vorm waarin ik het nu doe, ik ben er gewoon niet blij mee." Teske gaat er even tussenuit, en ze weet nog niet voor hoe lang. "Op het moment dat ik weer dingen heb waar ik trots op kan zijn, deel ik het met jullie."

Lees ook: 

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved
...

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

3 reacties

  • 6 maanden geleden Bella

    maar in het filmpje staat LETTERLIJK wat ook in het artikel staat

  • 6 maanden geleden Amica

    @Bella Ik kijk Teske niet, maar ik vind het wel 'leuk' om te weten. Ik zou ook niet zo'n lange video kijken om enkel te weten dat ze even stopt. Ik vind het dus wel fijn dat girlscene dit erop zet.

  • 6 maanden geleden Bella

    Ik vind een filmpje uittypen nou niet echt een verfrissend artikel.... Iedereen die teske volgt heeft dit al gezien en de rest geeft toch geen fuck erom...

  1. 1